Kremlin ilmoitus: ”Venäjä on sodassa” tuo kaikuja historiasta.

Venäjä toistaa narratiivia ja valhetta jolla se väittää lännen olevan osa tätä ”sotaa”:

 

”Venäjä ei käy Ukrainassa enää ”erikoisoperaatiota” vaan on sodassa lännen liityttyä Ukrainan puolelle, totesi Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov perjantaina TASSin mukaan.”

Lähde:

Kreml: Venäjä on sodassa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010293047.html

 

Samaa narratiivia käytti natsi-Saksa hyökättyään Puolaan ja kun Englanti liittolaisineen sen seurauksena julisti sodan natsi-Saksalle, ilmoitti natsi-Saksa olevansa sodassa…tietenkin vikahan oli muiden kuin natsi-Saksan. Sama kuin tässä kontekstissa Venäjä antaa ymmärtää että he on ”joutuneet sotaan”, koska länsi ja Nato, vaikka länsi ei ole aloittanut vielä mitään puhumattakaan Natosta. Venäjä käy hyökkäyssotaa Ukrainaa vastaan,,,nyt se ei olekaan enään ”sotilaallinen erikoisoperaatio”,,,vaan sota, mitä se on ollut kokoajan.

Seuraavana Venäjä hyväksyttää enemmän ja oikeuttaa sodan virallisesti alkaneeksi länttä ja Natoa vastaan omassa maassaan ja tätä myllynkiveä ei enää voi pysäyttää.

Olemme jo kolmannessa maailmansodassa, nyt se tosiasia alkaa selviämään niillekin jotka luulee että roistovaltion (Venäjä) kanssa voisi jostakin sopia ja neuvotella, ei voi.

Homma etenee kuten jo aiemmin olen kirjoittanut:

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu