Kuka haluaa ”johtajan” joka ei kestä. Harkimo näytti esimerkkiä.

”Liike nyt -puolueen puheenjohtaja Hjallis Harkimo poistui kesken MTV Uutisten suoran vaalitentin. Katsojien hämmästykseksi Harkimo lähti kesken lähetyksen vedoten siihen, ettei saanut tarpeeksi puheenvuoroja.

– Sain kaksi puheenvuoroa puolentoista tunnin aikana. Ei siellä ole minun mielestäni mitään järkeä istua, Harkimo kommentoi poistumistaan.”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hjallis-harkimo-poistui-kesken-vaalitentin-nain-mtv-uutisten-vastaava-paatoimittaja-kommentoi/8655176?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1678909831

Tuli katsottua tämä tentti. Marinilta paloi pinna heti alussa kun häneltä kyseltiin Hornet möläytyksestä, ei osannut perustella ja väitti muiden (eli myös ulkomaisen median) ymmärtäneet hänet väärin. Tuli mieleen Paavo Väyrysen: ” minua on siteerattu väärin!” lausahdus.

Palataan Harkimon outoon käytökseen. Mies puhuu kuin olisi ”flunssassa”, oliko, en tiedä. Oli todella poissaolevan oloinen sen pari kertaa mitä äänessä oli.

Poistui kun ei saanut enempää ääniaikaa?

Kuinka tälläinen voi johtaa mitään ja missään? Onko tottunut automaattisesti saamaan sitä ääniaikaa? En tiedä. Todella epäkunnioittavaa muita puheenjohtajia kohtaan minun mielestä. Entäpä jos kaikki olisi poistuneet sieltä??? Ymmärrätte varmaan pointin.

Essayh ja Purra oli parhaimmat keskustelijat. Varsinkin Essayh on näissä hyvin vahva.

Tämmöistä nyt tuli mieleen, onko muilla mielipiteitä asian suhteen…🤔

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu