Kun lääkkeen hinnalla tapetaan ihmisiä, ahneus menee järjen edelle, näinkö käy myös Suomessa?

Yhdysvaltalainen markkinatalous tappaa kansalaisiaan.

Kuvahaun tulos haulle no money for medical bills

Eilen klo 20:30 uutisissa oli juttu jossa yhdysvaltalainen henkilö ajaa autolla vartavasten Kanadaan ostamaan itselleen insuliinia jota on käyttänyt n 30 vuoden ajan. Omassa maassaan insuliinipullo maksaa n 300 dollaria ja Kanadassa n 27 dollaria.

Yhdysvalloissa 30 miljoonaa ihmistä tarvitsee insuliinia. Ahneudella ei ole rajaa riistokapitalismissa jota Yhdysvallat edustaa, ikävä kyllä. Miettikää jos Suomesta pitäisi mennä Ruotsiin hakemaan lääkkeet kun oma isänmaa rahastaa sinut puille paljaille… aivan hullua touhua.

Yhdysvallat lähestyy diktatuureja kuten Venäjää, riistokapitalisti laskee vain oman tilinsä ja antaa naapurin ja kaverin kuolla jos rahaa ei riitä ylihintaisiin lääkkeisiin/ tuotteisiin.

Yhdysvalloilla huippu voittoja ajavat firmat ei ajattele kansalaistensa etua koska sehän olisi heidän mielestä sosialismia ja kommunismia, siispä riistetään kansa hengiltä.

Skandinavinen hyvinvointiyhteiskunta on Yhdysvalloille ”kommunismia ja sosialismia” Obaman ”Obama care” missä kansa olisi saanut perusterveydenhuollon piti mennä romukoppaan kun Trump tuli presdentiksi, koska se olisi ollut kommunismia ja sosialismia… sairas maa. Ei pysy kärryillä, ei….

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu