Kun Venäjä taas hyökkää Suomeen ei Yhdysvaltoja kiinnosta. Eikä apua tule.

Niin pitkään kuin Trump saa olla vallassa Yhdysvalloissa on Venäjällä mahdollisuus tulla Suomeen vaatimaan alueita itselleen kuten se on mm Ukrainassa tehnyt. Heikko presidentti Yhdysvalloissa  joka on keskittynyt sisäpolitiikkaan ei näe rajojaan pidemmälle, tuskin muistaa edes kartalta missä Suomi sijaitsee, twiittipressasta ei ole Suomea auttamaan kun Venäjä taas hyökkää Suomea kohtaan.

Sitä pahemmalta alkaa näyttämään mitä enemmän tämä armeijaa käymätön (5 kertaa pakoillut ettei armeijaan olisi joutunut) tekee järjettömiä päätöksiään.

Yksi pahin munaus oli Kenraali ”hullukoira” Mattiksen kadottaminen joukoistaan, Mattis otti ja erosi koska ei ollut samaa mieltä tämän narsistin kanssa. Hän ymmärti mm Suomen tilanteen täysin ja oli kiinnostunut myös meidän historiasta.

Toinen paha munaus on heittäytyminen pois ”maailman sheriffin roolista” ja antaa kaiken kuin manulle illallisen eli Kiinalla ja Venäjälle.

Kolmas pahin munaus on eriytyä Natosta ja EU:sta ja jättää nämä keskenään Venäjää vastaan.

Lisää harhalaukausia odotettavissa henkilöltä joka ei ole muuta kuin golf palloo pyöritellyt…vetäytyiminen asevalvontasopimuksesta sataa suoraan taas Venäjän laariin…katsokaa kuinka Suomen vastaiselle rajalle alkaa tulla lisää kalustoa mahdollista ylimenoa varten, sekä yhteiset valtioiden ylilennot joilla ”tarkkaillaan” toista valtiota jää pian unholaan, vaikka ne nimellisiä olikin minun mielestä.

Meillä on edessä iso ongelma, kiitos Trumpin. Yhdysvaltojen ehkä huonoin presidentti ikinä.

Trump explains calls for 'the best' teachers having guns - SABC ...

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515970.html

”Asiantuntija: USA:n vetäytymiseen asevalvonta­sopimuksesta nivoutuu kaksi Suomen kannalta ongelmallista asiaa” (IS)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu