Lavrov tylytti EU:n edustajaa tarkoituksella

Kannattaako Venäjän kanssa veljeillä ollenkaan. Aina on se sama homma ”lapsi leikkii hiekkalaatikolla ja heittää kaikkien muiden päälle hiekkaa ja hajoittaa hiekkalinnat ja sitten neuvotellaan”. Venäjä pitäisi eristää kylmän viileästi ja katsoa kun se alkaa kuivumaan kuin viinirypäleestä  rusinaksi.

EU:n ulkopoliittinen edustaja antoi täyslaidallisen tapaamisestaan Venäjän Lavrovin kanssa – lehdistötilaisuus ”aggressiivisesti lavastettu” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007789283.html

”Borrell piti Lavrovin kanssa lehdistötilaisuuden perjantaina. Nyt Borrell kuvailee tilaisuutta ”aggressiivisesti lavastetuksi”. Hänen mukaansa tilaisuus ja se, että Venäjä karkotti kolme EU-diplomaattia hänen vierailunsa aikana, viittaavat siihen, etteivät venäläiset halua tarttua mahdollisuuteen käydä rakentavaa dialogia EU:n kanssa.”

Sitten pikku käppänä (Putin) esiintyy taas jossain lavastetussa kuvassa villieläinten kanssa yläosa paljaana. Tämä sama kaava toistuu kuin jossain mielisairaalan arjessa.

Mikähän riemu tässä on. Nyt ensimmäiseksi ne EM jalkapallokisat  pois tuolta maalta. Potkikoot vaikka toisiaan, ainahan siellä vastustajan saa vaikka virkavallasta joka pamputtaa samalla ja vie häviäjät Gulak leireille.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu