Lenin museon sulkeminen Tampereella, kommunismin katoaminen historiaan.

”Tampereella sijaitseva Lenin-museo suljetaan marraskuussa lopullisesti. Museo tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Museo on viimeistä päivää avoinna 3. marraskuuta 2024, jonka jälkeen näyttelyt puretaan.

Samassa tilassa avataan 15. helmikuuta 2025 uusi Idänsuhteiden museo Nootti. Tiedotteen mukaan uusi museo käsittelee maiden yhteistä historiaa Venäjän vallankumouksesta ja Suomen itsenäistymisestä aina Nato-aikaan asti.

Lenin-museo on toiminut Tampereella vuodesta 1946 lähtien.”

Lähde:

https://www.verkkouutiset.fi/a/lenin-museo-suljetaan-kokonaan/#500715d3

 

Aivan mahtavaa! Olenkin ihmetellyt kuinka juuri kommunisteille, vasemmistolle ja demareille rakennettu ”pyhättö” on saanut olla olemassa tuolla Tampereella. Eihän siinä ole kuin muistus siitä että että :” Lenin antoi teille vapauden ja se meillä on lupa ottaa se pois!” Tälläistä virheellistä kuvaa Suomelle on jauhettu iät ajat.

Todellisuus oli että Suomi kävi Vapaussodan ja löi punaiset (vain 3% suomalaisista kuului heihin) ja Neuvosto-Venäjän bolševikit, venäläiset sotilaat Suomessa, loput ajettiin Suomesta pois!

Heidäthän (tämä 3% suomalaisista) aseistettiin kaatamaan 1918 Suomen laillisesti valittu hallitus, heitä avusti Neuvosto-Venäjän armeija ja tarkoitus  oli pistää tilalle juuri Leninin masinoima nukkehallitus  bolševikeiltä Suomeen.

Ei tänne oikeaa itsenäisyyttä Leninin toimesta haluttu.

Lenin halusi Suomen osaksi Venäjää jälleen…heidän komennon ja sorron alle.

En ole ymmärtänyt miksi tämmöinen henkilökulttipyhättö on ollut Tampereella alunperinkään. Kuvaavaa on ettei sitä ollut Vapaussodan jälkeen vaan vasta 1946 kun kommarit oli taas vallassa…

Mutta nyt se on ”Harasoo kun piarasoo !”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu