Loppuun kuljettu tie…

Venäjän laajenemispyrkimykset ovat olleet osa maan historiaa ja tapa toimia yli 500 vuoden ajan. Nyt tämä tie on kuljettu loppuun. Toisen maailmansodan jälkeen me lännessä ymmärrettiin ja hyväksyttiin Venäjän eli silloisen Neuvostoliiton pyrkimykset ja laajenemiset lähinnä Varsovanliiton nimellä ja etupiiriajattelu. Sekä jotenkin absurdia on se että Saksaa ruoskittiin sodan jälkeen eikä juuri ollenkaan nostettu tapetille sitä tosiasiaa että juuri Stalin ja sen jälkeinen kommunistinen maailma on tapattanut enemmän ihmisiä kuin mikään muu järjestelmä. Se kaikki ollaan hyväksytty vaikka on ollut olemassa ns länsi vs itä akseli politiikassa sekä ”rautaesirippu”oli olemassa,,,kylmä sota ja kaikki muu. Tämä kaikki lopulta palveli juuri venäläisiä vaikka Neuvostoliitto hajosikin.

Meidän pitää itse tunnustaa se tosiasia että olemme antaneet hirviön kasvaa ihan rauhassa naapurissamme ja mekin Suomessa olemme läntisenä maana jopa ruokkineet sitä ja jotkin tekee sitä edelleen.

Se mitä ei voida enää historiasta korjata niin pitää korjata se mitä nyt korjattavissa on.

Kun sota päättyy Venäjän täydelliseen vetäytymiseen Ukrainasta ja sen mukana tuleviin sanktioihin maata kohtaan niin sen jälkeen mitään sopimuksia ja herraseuroja ei näiden kanssa pidä enää koskaan harrastaa. Sama meininki jatkuu muuten tulevaisuudessa. Sota tulee jatkumaan vielä kaksi vuotta. Minun arvio.

Loppuun kuljettu tie…

(Kuva: Qirimin.News)

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu