Maasota Euroopassa…

Britit ovat kovasti sitä mieltä että edessä on maasota Euroopassa Venäjää vastaan. Tämä on hyvinkin mahdollista, se tietäisi samalla Venäjän totaalista luhistumista.

”Lähettämässään sisäisessä viestissä kenraali Sanders kehottaa joukkojaan valmistautumaan Venäjän kohtaamiseen taistelukentällä. Asiasta kertoo muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC.

– Olemme sukupolvi, jonka täytyy jälleen kerran valmistautua taistelemaan Euroopassa, hän kirjoittaa 16. kesäkuuta lähettämässään viestissä.

– Nyt on välttämätöntä takoa sellainen armeija, joka on kykenevä taistelemaan liittolaistemme rinnalla ja lyömään Venäjä taistelussa.” (Iltalehti 20.6.2022)

Erikoiseksi tässä tekee sen että tämä arvio on tehnyt Britannian puolustusvoimien tuore komentaja, kenraali Sir Patrick Sanders.

Oliko Briteillä tarkoituskin pistää tälläinen jämerämpi äijä vetämään joukkojaan ja tuomaan ihan uutta käsitystä siitä mitä voisi tapahtua. Sekään ei ole sattumaa että Englanti on solminut mm Suomen kanssa sopimuksia joissa tuetaan ja puolustetaan toisiaan mahdollisen Venäjän hyökkäyksen takia, kuten myös Ruotsin kanssa.

Edelleen olen ikävä kyllä sitä mieltä että tämä Ukrainassa riehuva Venäjän aloittama sota on vain sytykepala suuremmalle roihulle.

(Kuva: The British Army)

Who We Are | The British Army

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu