Medvedev on vetänyt taas vodkaa? Väittää Macronin paskoneen bokserinsa…

Medvedev taas vauhdissa X-sivullaan. Oli kirjoittanut tai kirjoituttanut sinne ranskan kielellä kyseisen tekstin. Laitoin sen Google kääntäjään ja se nyt sellaisenaan siinä käännettynä, Google kääntäjä ei sitä ns ”puhtaaksi kirjoita” mutta käsityksen siitä saa.

Eli Medvedev puhuu Macronin mahdollisesta matkasta Kiovaan syyttäen pelkuriksi ja suosittaen että ottaa mukaan useita boksereita (alushousuja), jokin tuoksuilmaus (sitä ihteään?) Ja jotenkin Macron nyt sitten paskonut jo bokserinsa.

Sanoisin että Medvedevillä on ryyppyputki päällä, samankaltaista kirjoittamista jo viime viikon lopulla. On tämän sekoiluja kyllä mainio seurata.

Miettikää jos meidän valtionjohto sekoilisi haukkuen toisen maan presidenttiä kännissä..

Näin kirjoitti ja perässä vielä Google käännös siitä:

”Macron s’apprête à se rendre à Kiev? Mais c’est un trouillard zoologique!
Quoi qu’il en soit: je recommande à son bureau de prendre plusieurs paires de caleçons! Ça sentira très fort…
PS: J’ai écrit ça ce matin et je n’ai pas eu le temps de le publier! Et le soir il s’était déjà chié dessus. Pauvre France!”

”Macron valmistautuu menemään Kiovaan? Mutta hän on eläintieteellinen pelkuri! Joka tapauksessa: Suosittelen hänen toimistoonsa ottamaan useita boksereita! Se tuoksuu erittäin voimakkaalle… PS: Kirjoitin tämän tänä aamuna, enkä ehtinyt julkaista sitä! Ja illalla hän oli jo paskannut itseään. Köyhä Ranska!”

(Lähde tässä: Dmitry Medvedev, X-sivusto, julkinen)

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu