Miksi Yhdysvalloissa kenraalit ei juurikaan kannata Trumpia…?

Yhdysvaltojen kenraalit ei kannata Trumpia, miksi näin…

Huippu kenraaleista taas yksi eli kenraali Paul Selva ei kannata Trumpia vaan Bideniä, samoin on mm kenraali Mattis ja moni muu tekemässä. Miksi näin, erikoista, miettikää jos Suomessa puolustusvoimien evp kenraalit ja moni aktiivipalveluksessa oleva kenraali ei kannattaisi tulevaa presidentti ehdokasta…julkisesti ennen vaaleja. (kuva: CNN)

Yhdysvallat on kumminkin maailman suurin asevalta,,,eli nämä kenraalit tietää jotain mitä me emme.

https://edition.cnn.com/2020/09/24/politics/paul-selva-general-joe-biden/index.html?utm_medium=social&utm_source=twCNN&utm_content=2020-09-24T13%3A50%3A10&utm_term=link

Soal Jenderal Gatot, Menteri Pertahanan Amerika Minta Maaf | aksi.id

Kuvassa kenraali Mattis joka erosi Trumpin hallinnosta itse nähtyään mitä touhu on.

(kuva aksi.id)f

Trump haluaa jatkaa kauttaan kuten toverinsa ja paras ystävänsä Putin, ei halua luopua vaikka häviäisi vaalit, onko tälläinen maa ”the land of freedom” vai Venäjän kaltainen diktatuuri…

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006646571.html

”Yhdysvalloissa presidentti Donald Trump kieltäytyi keskiviikkona sitoutumasta rauhalliseen vallanvaihtoon mikäli häviää marraskuussa pidettävät vaalit. Asia nousi esille toimittajien kysyessä asiasta.”

Miettikää jos meillä Sauli alkaisi väsäilemään pykäliä kuten Putin teki tuossa taannoin ja kaappaisi vallan itselleen, samaa yrittää nyt Trump omilla keinoillaan, kuka tälläistä toveria äänestää, minä vaan ihmettelen.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu