Milloin tulee viimeinen isku kivijalkakaupoille?

Nyt on moni jo tottunut tilaamaan verkosta, olemaan yhteydessä ”live myyjään” ja toimimaan mm virka-asioiden suhteen etänä. On jopa lääkärin neuvoja saatavana etänä ja kaikkea muuta ”palvelua”.

Moni siirtyy pikkuhiljaa verkkoon hoitamaan asiansa eikä tule vierailemaan enää kuin pakon edessä kiviljalkakaupassa. Moni yrittäjä tulee siirtymään ns varastomyyntiin, kallista vuokraa ei haluta maksaa kaupan neliöistä keskustassa vaan samat toimet voidaan tehdä esikaupunkialueen halvempien vuokratilojen yhteydessä. Verkossa firman imagon ollessa hyvä sekä tuotteiden laadun ja saatavuuden varmistettua se voi toimia ilman kalliita liiketiloja.

Onko tulevaisuus se että käydään silloin tällöin vain ostoskeskuksissa, erikoisliikkeiden mennessä verkkokauppaan…? Sekä jopa se että ei lähdetä minnekään, tilataan kaikki himaan. Tulisi tarkoittamaan myös myyjien vähenemistä sekä logistiikan lisääntymistä…?

Tiedä häntä, sillä jo vuoden ajan kestänyt viruslinko on jo saanut monet panostamaan ulosmyyntiin sekä verkkomyyntiin ja näihin palveluihin satsataan jatkossakin enemmän.

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu