Minä kerään MSX tietokoneita 80-luvulta, onko muita…

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Niin, meillä kaikilla on omat harrastukset. Olen huomannut että olen hamstrannut vuosien varrella paljon MSX järjestelmään perustuvia tietokoneita 80-luvulta. Ensimmäinen tietokoneeni oli juuri Toshiba HX-10 MSX, kun näin jäljestä miettii niin siitä se sitten lähti ja aina on joku kone ollut, sain jopa käytyä Kauppaoppilaitoksen kun pääsin kaupungille duuniin samaan aikaan ATK-kerhonohjaajana. Raahailin konetta aina toiselle puolelle kaupunkia eräälle kerhotalolle, polkien polkupyörällä ja loppumatka linja-autolla. Näillä rahoilla maksoin Kauppaoppilaitoksen opiskeluni kun porukoillani ei juuri rahaa ollut. Joskus toisen leikki on toisen ammatti ja niin se oli itsellä leikkiä ja työtä 80-luvulla. Kiitos siitä että tälläisen koneen parissa oli mm Bill Gatesin kehittämässä MS-Dos järjestelmää MSX koneisiin.

Kirjoitin tämän siksi koska haluan näyttää että nuoruudessa voi olla vaikeita paikkoja ja vaikeita aikoja, mutta jos pikkaisenkin yrittää, ihan pikkasen, aina on mahdollisuus. Aina.

Sitten kysymykseen … onko täälläkin MSX koneiden harrastajia? Kuvassa löytyy myös laatikko jonka sisällä on tasavallan virallinen kone C-64.

Kiitoksia heille joita aihe kiinnostaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu