Minne hävisi Peskov, Prigozhin on jo tapettu, sisäinen paniikki menossa Venäjällä

Venäläiset alkavat tuhoamaan toisiaan sisältäpäin. Ennakkoluulot ja vainoharhaisuus loistaa Kremlin sisällä. VALLAN LOISTAVAA!

Eilen tämän Wagner roistoporukan johtaja Putinin kokki Prigozhin koki loppunsa venäläisten ampuessa hänet alas ilmatorjunnalla Venäjän ilmatilassa. Kirjoitin vasta että Moskovan ilmatorjunta ei toimi. Mahtavaa, olin sen verran väärässä että nyt se todellakin kerrankin toimi! Siinä meni muutenkin Wagnerin korkein johto samassa koneessa alas, nyt tämä roistojoukko on täysin kädetön ilman johtoa.

Kremlin sisällä kiehuu varmasti. Kukaan ei voi kohta luottaa keneenkään, kaikki pelkää kaikkia, kenen vuoro on seuraavana? Kuka ilmiantaa, kuka pakenee rahoineen maasta pois. Kaikki on yhden kortin varassa ja se on voitto Ukrainasta, mikä ei tule onnistumaan, se on jo täysin varmaa.

Minne hävisi koko ajan äänessä ollut Peskov? Meni sitä ennen kertomaan että seuraavat presidentin vaalit on jo käyty eikä äänestyksellä ole väliä koska Putin on presidentti.

Eli Peskov  myönsi ettei muuta mahdollisuutta ole diktatuurissa koska on sama onko niitä vaaleja vai ei koska Putin pysyy ”presidenttinä”. Sotarikollinen johtaa maata joka on kaaoksessa, miltä tuntuisi asua sellaisessa maassa.

https://www.ess.fi/uutissuomalainen/6155877

”Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ei ole pitänyt lehdistötilaisuuksia tai antanut kommentteja tiedotusvälineille elokuun alun jälkeen, baltialainen uutisportaali Delfi panee merkille. Asiaan ovat myös tarttuneet lukuisat venäläiset uutissivusto”

Onko seuraavana vuorossa känniääliöksi osoittautunut ex presidentti Medvedev joka pistää harvase ilta humalassa X sivuille (entinen Twitter) mitä ihmeellisimpiä uhkauksia ja väitteitä ja Venäjälläkin mediat on todenneet että vodka päissään hän näitä twiittejä sinne pistää.

Entinen ”Syyrian massapommittaja ja siviilien lahtaaja” Kenraali Surovik on jo pistetty syrjään. Luultavasti oli samassa ”peliketjussa” Prigozhinin kanssa ja on nyt siirretty peliareenoilta pukukoppiin. Hyvinkin on tulossa pian  ”tippuminen ikkunasta”, ”sairastui ja kuoli” tai jotain muuta mukavaa.

Ei voi kuin miettiä tätä historiallista kuvaa kuinka Stalinin viereltä poistettiin kuvasta Stalinin pääpyöveli Nikolai Ježov.

https://tekniikanmaailma.fi/nain-toimivat-stalinin-kuvamanipulaatiot-katoava-komissaari-ja-muut-epasuosioon-joutuneet-henkilot-havisivat-kuvista/

Sama touhu jatkuu Venäjällä edelleen, mikään ei ole muuttunut. Niin on kansa kuin on johtajansakin…

(Kuva NoelReports/X, julkinen)

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu