Naapurin taktiikka, uhkailu, vaatimukset, uhkailu, vaatimukset,,,hiekkalaatikko.

On jotenkin uskomatonta että samaa kaavaa käyttämällä tänäkin päivänä saadaan läpi asioita ja tavoitteita lakeja ja hyviä tapoja vastaan ja edelleen se vaan toimii…

Kuinka on mahdollista että läntinen Eurooppa elää vieläkin WWII aikaisessa ja sen jälkeisessä maailmassa. Edelleen voivotellaan kuinka Venäjän kansa kärsi sitä ja tätä ja yli 20 miljoonaa kuoli siihen ja tähän (unohdetaan kuinka Stalin tapatti suurimman osan) ja tällä ”anteeksi kun olen olemassa” systeemillä mm Saksa maksaa henkisesti hamaan tappiin sodan aikaisia asioita joita tapahtuu SODAN aikana.

Nyt kun RAUHAN aikana Venäjä (ex Neuvostoliitto) tekee samaa kuin Saksa teki naapurimailleen 30-luvulla ja 40-luvulla niin Eurooppa natisee liitoksissaan, NATO joutuu todistelemaan miksi se on olemassa!

Jos Pekka, Petri ja Jukka leikkii hiekkalaatikolla..Pekka ja Petri leikkii omassa kulmassaan hiekkalaatikolla leluineen. Mutta Jukka tulee ja heittää hiekkaa kummankin päälle ja rakentelee näiden alueelle hiekkakakkuja….paikalle kutsutaan kaikkien kolmen vintiön äidit neuvottelemaan asiasta. Sovitaan että Pekka ja Petri antaa lisää tilaa Jukalle ettei syty tappelu ja myönnytään antamaan riiviölle vielä osa omista leluista koska itku/potku/raivari.

Jukka soittaa isälleen ja kertoo kuinka hyvin hänellä menee kun kaveritkin lahjoittaa leluja…

Tätä samaa ”lasten kaavaa” hiekkalaatikolla noudattaa Venäjä ja ihme ….se vaan toimii!

Kyllä jokainen meistä ymmärtää että jos nyt ei laiteta stoppia niin kohta yhdellä on koko helevetin ”hiekkalaatikko”. Venäjällä!

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu