Näin arvioin vuosi sitten kuinka Venäjä tekee hyökkäyksen ja se teki!

Lainauksia kirjoituksistani vuosi sitten:

21.2..2022:

”Edelleen Yhdysvaltojen tiedustelukone lentää Ukrainan yllä. Alue kattaa mm Harkovan, mikä voisi olla Venäjän hyökkäyssuunta? Eivät tule ainakaan niin pitkään kuin tämä tiedustelukone on tuossa suunnassa transponderi päällä…

Kaikenlaista uutta kokousta nyt suunnitellaan, Putin vejättää länttä. Yhdysvallat oli saanut tiedustelutietoa siitä että Venäjän armeijoiden komentajat ovat saaneet jo hyökkäys käskyn”

”Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk on Yhdysvaltojen tiedustelukone jonka lentoreitin voit nähdä tästä, ihan mielenkiintoista seurata, näin rauhan aikana:”

***Seurasin tämän tiedustelukoneen lentoa yöllä ja tein kirjoitukseni aamulla***

 

22.2.2022:

”Venäjää nyrkin ja politiikan välissä pitävä Putin käy uudenaikaikaista salamasotaa.

Kaikki tapahtuu päivänvalossa, sumealla logiikalla niin ettei muu maailma yksinkertaisesti pysy edes perässä.

Suomen presidentin Sauli Niinistön piti olla se joka tuntee Putin jollain lailla, ei tuntenut ollenkaan…

Olemme tottuneet selkeisiin rintamalinjoihin tai ainakin siihen mistä vihollinen milloinkin tulee tai milloin edes neuvotellaan Euroopan mittakaavalla. Nyt mikään ei ole selkeää, ei diplomatia, ei politikointi, ei joukkojen todelliset toimet vaikka näemme median kautta selvästi kuinka sotilasajoneuvoja valuu Ukrainaan solkenaan (ilman tunnuksia).”

***Tämmöinen päätelmä oli minulla tuona päivänä***

23-24.2.2022:

”Katselin viime yönä ennenkuin menin nukkumaan että vain 16 km päähän Ukrainan tahoilta eri puolilta maata oli maavoimien joukot jo edenneet sekä erilaisia iskuja valmistelivat pitkin rajaa. Nyt kun Donetskin ja Luhanskan alue sitoo huomattavasti Ukrainan joukkoja tulee iskut tapahtumaan ympäri Ukrainan rajaa. Aiemmin mainitsin että Harkovan on heille mieluisa hyökkäyssuunta ja näin näyttää olevan. Täsmäpommituksilla Venäjä pyrkii romahduttamaan maan kyvyn puolustautumiseen. Maan sisällä olevat venäläiset (uinuvat solut, koulutettuja taistelijoita) alkavat toteuttamaan iskuja ja ihan varmasti Ukraina ei pysty estämään näitä. Maa on laaja ja kohteita on runsaasti venäläisille.”

***Olin seurannut 23-24.2.2022 eri ulkomaiden lähteitä sekä mm Yhdysvaltojen antamia julkisia  satelliittikuvia joilta sai tietoa  kuinka venäläiset lähestyi ja lopultahan ne tuli rajan yli. Valvoin yön ja mietin mitä nyt oikeasti tapahtuu ***

 

SOTA OLI SYTTYNYT!

 

Näin tänään:

 

Tässä Tasavallan presidentin lausunto 24.2.2023. Tämä on julkinen:

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu