Näin kirjoitin 2019 erääseen blogiin

Jos Venäjä hyökkäisi NATO maihin Baltiassa olisi kyseessä kolmas maailmansota, tämä kaikki on mahdollista vaikka me emme länsimaissa sitä haluaisikaan. Venäjän epävarma tilanne johdon vaihtuessa kun Putin siirtyy syrjään on ehkä se ratkaisevin, ehkä Putinin aikana ei tapahdu mitään,,,ehkä tapahtuu…?

”Sota Baltiassa olisi kolmas maailmansota”

Näin tuumi 2019 Suomen presidentti Niinistö noihin aikoihin:

”– En usko, että Venäjä ja Nato voivat keskenään sopia, että rajataan sota vain Baltian alueelle. Se olisi kolmas maailmansota, se olisi kaikkialla. Rajattu sota olisi aika outo ajatus, Niinistö totesi. (MTV)”

Tälläistä tuli pohdittua. Katsokaapa mikä on meininki nyt.

Ukrainassa riehuu sota valtoimenaan ja Venäjä on uhannut julkisesti Baltiaa ja Suomea sekä mm Puolaa toimilla jotka on muuta kuin paperin pyörittelyä. Olisi pitänyt lyödä silloin vetoja jotta maailma muuttuu, niin se sitten muuttui. Eikä Putinin tarvinnut edes tarvinnut siirtyä syrjään…

Vanha lippukin on jo käytössä mm sotilasajoneuvoissa, kuva Moskovan paraatista talvella jossa punalippu taas liehui. Maa ei ole muuttunut 90-luvun jälkeen mihinkään, vain oligarkit on rikastuneet (kuva: USnews.com)

 

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu