NATO myönteisyys ja suomalaisten maanpuolustahto on korkea.

Vuosi sitten Suomessa käytiin juupas/eipäs keskustelua NATO:sta sekä väisteltiin kansainvälisten medioiden kysymyksiä koskien tilannetta Venäjästä ja Ukrainasta (sotahan oli jo jatkunut vuodesta 2014 mutta tämä seuraava isompi invaasio oli vielä alkamatta).

Meidän PM puhui ettei Suomi ole menossa NATO jäseneksi ja moni ”asiantuntija” kertoi sen olevan lähes selvää että pysytään Venäjän hyvinä naapureina pysyen erossa kaikesta mikä koskee kysymyksiä lännen ja Venäjän suhteen, varsinkin negatiivisia lausuntoja Venäjästä ei juuri lauottu maailmalle.

Vaan kuinkas kävikään. Ollaan vahvasti NATOn suojassa sekä prosessi täysjäseneksi kulkee eteenpäin, sanotaan suoraan millainen roistovaltio Venäjä on sekä mikä parasta maanpuolustustahto on korkeimmillaan kuin ikinä. Tämä ei ole vain varusmiespalvelusta suorittavien kohdalla huomattu vaan myös reserviläisten puolelta erittäin vahvasti!

MPK:n kurssit ovat täyttyneet vapaaehtoisten harjoitusten osalta sekä mm maakuntajoukkoihin hakeudutaan ennätysmääräisen hyvin. Maakuntajoukkoihin pyrkivä saa sota-ajan sijoituksen sekä sotilas käy koulutuspolun, joka sisältää MPK:n järjestämiä kursseja. Sotilas osallistuu myös Aluetoimiston käskemiin kertausharjoituksiin ja virka-apu tehtäviin sekä kuntotesteihin.

Käykää kursseilla, hakeutukaa toimintaan sekä tukekaa Ukrainalaisia sodassa roistovaltio Venäjää vastaan!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu