Nyt pitäisi tehdä uusi Salpalinja, se työllisti aikoinaan eniten koko Suomen historiassa!

Pitäisikö Suomen kohentaa Salpalinjaa ja tehdä myös nykyistä rajaa myötäilevä uusi linnake, uusi Salpalinja.

Viro alkaa linnoittamaan itärajaa. Suomen olisi nyt aika linnoittaa itärajaa ja kunnolla sekä mm kunnostaa vanha Salpalinja. Siitä ei nimittäin tulla edelleenkään heittämällä läpi kun se vaan moderoidaan, saadaan syvyyttä siihen kun ja jos Venäjä taas hyökkää rauhallista naapuriaan Suomea kohti.

Olkoonkin että ollaan Natossa ja on sotilasyhteistyötä Yhdysvaltojen ja Englannin kanssa, niin silti meidän pitää järjestää itse oma puolustus useampaan syvyyteen asti. Se on fakta että hyökkäystä ei torju mikään niin hyvin kuin murrokset, saarrokset, motit ja syvyys jolla sitä käydään, huolto on se mikä pitää ensin tuhota, se hidastaa, mutta se mikä tuhoaa lopullisesti on on edelleen fyysinen este ( maasto, vesiraja tai tehty este)

Jos uutta ”Salpalinjaa” alettaisiin rakentamaan niin sillä olisi myös työllistävä vaikutus varsinkin tällä hetkellä kun rakentaminen Suomessa on vaikeuksissa.

Näin Virossa, nyt, ei joskus tulevaisuudessa:

Viro linnoittaa itärajansa
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010132940.html

”VIRO aikoo rakentaa Venäjän vastaiselle rajalleen liikkumista vaikeuttavan puolustuslinjan. Myös Latvia ja Liettua suunnittelevat rakentavansa Venäjän ja Valko-Venäjän vastaisille rajoilleen vastaavat linjat, tiedottaa Viron puolustusministeriö.”

Ottaisiko joku poliitikko hipan tästä,,,se myös työllistää!

Ja niille jotka huutaa sitä Kremlin mantraa, ei tarvitse tänne sitä huutaa, kiitos. Toivon asiallista keskustelua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu