Sammio
Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Presidentinvaalikisa kuumenee ja Vaalietkot tekee paluun – Tilaa maksuton uutiskirje! Tilaamaan —>

 

Olemmeko saaneet kaikki venäläiset diplomaatit vakoilemaan Venäjää …

Kun näitä uutisointeja lukee jossa Venäjä väittää että rekrytoimme heidän diplomaatteja milloin parturissa ja milloin missäkin paikoissa joissa he asioi. Minulla olisi ratkaisu tähän dilemmaan, ilmoitetaan Venäjälle että kaikki diplomaattinne vakoilevat Suomen hyväksi…

Olisi hyvä nähdä kuinka sitten suu pannaan humalaisen Medvedevin  X-sivuilla (ex Twitter).

https://twitter.com/MedvedevRussiaE?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Ote IS lehdestä:

”ILTA-SANOMAT uutisoi tiistaina, miten venäläismediassa on julkaistu juttuja suojelupoliisin (supo) väitetystä vakoilusta, jonka kohteena olisivat venäläiset diplomaatit.

Supoa koskevia televisiolähetyksiä ovat alkuviikosta julkaisseet muun muassa valtiolliset kanavat Rossija-24 sekä Russia Today (RT). Sittemmin useat venäläiset uutissivustot ovat siteeranneet kanavien lähetyksiä ja artikkeleita, joissa kerrotaan tietojen olevan peräisin Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:ltä.”

Lähde:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009785412.html

Asiahan on juuri niin kuin venäläiset itse väittävät, eikös vaan, eli vetäköön diplomaattinsa pois Suomesta jos kerran eivät vakoile enää Venäjän ja Kremlin hyväksi kuten näillä tapana on. Venäläiset diplomaatit on lähes kaikki FSB:n ja vastaavien organisaatioiden tiedustelu-upseereita, eivät oikeita ”diplomaatteja”. Eli vetäkööt pois porukkansa Suomesta, eiköhän heille ole jotain käyttöä vaikka perunapelloilla Venäjän aroilla tai Ukrainana aroilla kypärä päässä poteroissaan…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (7)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. jallerajala
  Jari Rajala #3960217

  – Pekka, miksi rekrytoimme diplomaatteja?
  – Koska venäläiset ovat meille uhka.
  – Mutta miksi he uhkaavat meitä?
  – Koska Matti, koska Medvedev on jatkuvasti humalassa.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Marko Suutari
   Marko Suutari #3960308 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3960217

   Dmitry Medvedev
   @MedvedevRussiaE
   – Pekka, miksi maame on liittynyt NATOon?
   – Koska venäläiset ovat meille uhka.
   – Mutta miksi he uhkaavat meitä?
   – Koska me, Matti, olemme liittyneet NATOon.

   On tämä känninen Medvedev kyllä kyky 😉

   Ilmoita asiaton viesti

 2. TimoKohvakka
  Timo Kohvakka #3960246

  Venäjä yrittää hyväksyttää ajatuksen että diplomaatteihin kohdistuvassa tiedustelussa ja Supon keinoissa olisi jotain väärää. Ajatus on kestämätön, koska lähtökohtaisesti voidaan olettaa että Venäjän lähettämät diplomaatit ovat tiedustelu-upseereita ja toimivat agentteina diplomaatin peitteellä. Jos heitä ei saisi ollenkaan vakoilla, miten heidät voitaisiin paljastaa?

  Tätähän Venäjä ajaa takaa ulostulollaan uhriutuessaan.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Marko Suutari
   Marko Suutari #3960310 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3960246

   Hyökkääjä uhriutuu myös Ukrainan maaperällä kun tulee ruumista, venäläinen sotilas ei ole minkään arvoinen, sama tapa toimia kansaa vastaan on venäläisillä oligarkeilla ja muilla vaikuttajilla, kansa on vain lypsylehmä jolla he rikastuu.

   Diplomaatti tarina jota nämä syötää on niin paksua ettei sitä usko edes tavan venäläinen kansalainenkaan mutta kun tarpeeksi paskaa syötetään kansalle alkaa se puutumaan. Tätä hommaahan uutisoidaan enemmän Venäjällä heidän omalle kansalleen kuin meillä täällä sivistyksessä ja kaikki Suomessa ymmärtää että se on pelkkää disinformaatiota Venäjältä.

   Ilmoita asiaton viesti

 3. jussina
  Juhani Putkinen #3960325

  Ehdottomasti parasta olisi, että Suomen alueelle ei päästettäisi ensimmäistäkään venäläistä ja Suomen alueelta poistettaisiin joka ainoa venäläinen.

  Venäläiset ovat todella suuri uhka Suomelle. Ei ole väliä ovatko KGB:n (nykyiseltä nimeltään FSB) agentteja, Venäjän sotilastiedustelun GRU agentteja, Venäjän ulkomaantiedustelun SVR agentteja, tms.

  Ilmoita asiaton viesti

 4. Marko Suutari
  Marko Suutari #3960394 Kirjoittaja

  Tätä tarinaa on mietitty vuosia. Nyt sitä toitotetaan Venäjällä ja pyrkimys on myös saada Suomessa asuvat venäläiset epäluuloiseksi.

  Pääkirjoitus: Vladimir Putinin kosto­koneisto pääsi vasta nyt kunnolla vauhtiin – ei päivääkään ilman posketonta Suomi-propagandaa https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009785312.html

  Eli päätelmä on se että Venäjä on jo vuosia valmistautunut moiseen disinformaatioon juuri Suomea vastaan, semmonen naapuri se on…ollut koko ajan.

  Ilmoita asiaton viesti