Otan heti sen 15 vuotta vankeutta, mihin voi ilmoittautua?

”Venäjän duuma allekirjoitti uuden lainsäädännön, jonka mukaan venäläisarmeijaa sekä sotaa koskevan ”valheellisen tiedon” julkaisusta ja arvostelusta voi saada jopa 15 vuotta vankeutta. Tämä koskee myös Wagnerin palkka-armeijan arvostelua, kirjoittaa riippumaton media Meduza.”

”Venäjällä osittain vangeista koostuva Wagnerin palkka-armeijaa kutsutaan vapaaehtoisiksi rynnäkköjoukoiksi ja Venäjän hyökkäystä Ukrainaan erikoisoperaatioksi. Duuma hyväksyi alkuviikosta lakiehdotuksen, jonka mukaan ”erikoisoperaatioon osallistujien” arvostelusta rangaistaan seitsemällä vuodella vankeutta ja sotaväärennösten levittämisestä jopa 15 vuodella vankeutta.”

Lähde:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/meduza-kyltin-esittaminen-on-venajalla-sodan-arvostelua-siita-ja-wagnerin-arvostelusta-voi-saada-7-vuotta-vankeutta/8655660#gs.sqhlte

Samaan aikaan Keskisuomalainen tietää kertoa:

”Venäläinen palkkasotilasyhtiö Wagner on keksinyt uuden tavan houkutella lisää alokkaita, kertoo Ukrainska Pravda. Ukrainalaislehti kertoi eilen keskiviikkona useisiin medialähteisiin nojaten Wagnerin aloittaneen mainoskampanjan Pornhubissa. Kanadalaisomisteinen Pornhub kuuluu maailman suosituimpiin aikuisviihdesivustoihin.

Pornhub-käyttäjien jakamalla videolla nainen sanoo viekoittelevalla äänellä kirosanoilla höystäen:

– Olemme maailman mahtavin yksityinen armeija. Palkkaamme taistelijoita ympäri Venäjää. Älä tumputa, hae työpaikkaa Wagner Groupista.

Videolla näkyy punattu suu, joka nuolee pyörivää tikkukaramellia. Sen lisäksi näytölle ilmestyy puhelinnumero, johon soittamalla pääsee rekrytoijan puheille.

Videota ehdittiin mediatietojen mukaan näyttää Pornhubissa ainakin Venäjän Kemerovon ja Volgogradin alueilla.”

Lähde:

https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5794778

Kyllä minä nyt mieleni pahoitin kun Venäjä pistää meikälle sen 15 vuotta vankeutta, huonolla viuhkalla saan vain 7 vuotta. Kuinka voisin lusia tämän heti. Minne pitää ilmoittautua?

Voidaan alkaa todella pitämään Venäjän touhua jo huonona vitsinä. Eihän Pohjois-Koreakaan syötä enää näin huonoa informaatiota julkisuuteen, ne pistää ihmisiä leireihin joissa saavat omien jätöksien avustuksella lannoittaa mm perunoiden yms kasvatusta ja ovat sitten täynnä erilaisia suolistoloisia.

Venäjällä hommat keulii oikeasti aika pahasti koska vakituinen armeija ei saa enää pidettyä näitä ”palkka-armeijoita” eli eri ryhmittymien varustamia roistojoukkoja kurissa. Eikös näillä kaikilla isoilla johtajilla ole jo jonkinlainen porukka kasassa mahdollista sisällisotaa varten…

Mutta tämmöistä, saisinko jo ne hilut ranteisiin ja reissua sinne jonnekin iloisten veikkojen sekaan työleirille, joka vapauttaa.

Ainahan voin saada ”vapaudu vankilasta kortin” kun käytän ”nyrkkikyllikkiä” ja katson pornhub palvelua, siellä voi rekrytoitua tähän  Wagnerin ”rynnäkköjoukkoon”, tekeekö ne ”rynnäkön” niinkuin joukossa kun yksin olen sen tottunut tekemään…”nyrkkikyllikin” kanssa…

”Wagner on määritelty useissa maissa rikollis- tai terroristijärjestöksi. Se on liitetty useisiin epäiltyihin sotarikoksiin Ukrainassa, Syyriassa ja Malissa.” (IL 16.3.2023)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu