Pakoon ei pääse sotarikoksia, se pitää nyt varmistaa!

Tälläkin hetkellä tavalliset venäläiset tappaa ukrainalaisia siviilejä.

En sano muuta kuin että kun kansa ei nouse diktatuuria vastaan vaan ovat mukana hyökkäyssodassa naapurimaataan vastaan niin jokainen venäläinen on vastuussa näistä hirmutöistä. Sama rangaistus kuin natsi-Saksalle aikoinaan on vielä tulossa kaikille venäläisille…?

Miettikää niin päin että me hyökkäisimme ”veljesvaltioon” Viroon koska olemme se ”oikea valtio heille yms”, meidän joukot tappaisivat siviilejä Virossa ja kansa kertoisi kadulla että hyvä niin…porukkaa olisi koko ajan menossa taisteluun sinne…

Näinhän se menee nyt tuolla Venäjällä. Tätä ei pidä lakaista maton alle, vaan pitää sodan jälkeen (kun Venäjä sen häviää) rankaista koko Venäjän kansaa!

Sota loppuu kun venäläiset (eli ihan tavalliset venäläiset jotka menee taistelemaan itsenäistä Ukrainaa vastaan ja tappamaan siviilejä) lopettaa tämän touhun!

Ei tätä yksi Putin pyöritä, ei ole sellaista peloitetta että kansa oikeasti menisi väkisin tuonne, kyllä venäläiset itse on tässä mukana kollektiivisesti.

Kohta noin 600 vuotta on venäläiset barbaarit hyökänneet, raiskanneet, varastaneet, orjuuttaneet ja valloittaneet naapurimaitaan. Vika on jossain vallan muussa kuin yksittäisessä ”johtajassa”.

Minusta tämä on hyvin vakavaa kun kyseessä on suuri naapurimaamme.

Me emme voi vain ummistaa silmäämme tai keksiä tekosyitä (kuten täälläkin joillakin venäläismielisillä on tapana) miksi Venäjän oli muka ”pakko hyökätä” Ukrainaan…tällaisten valheitten esittäjät eivät ole isänmaallisia Suomessa ja Venäjällä heitä pidetään hölmöinä idiootteina joihin on todella helppo vaikuttaa. Mutta se siitä tässä tärkeämpää alla olevassa videossa.

Tässä kannanotto Zelenskyiltä:

Slava Ukraini 🇺🇦

Video on Ukrainan presidentin Twitter sivuilta, on julkinen  ja aukeaa tähän blogiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu