Pakotteet päälle Venäjälle ja Valko-Venäjälle ASAP!

Venäjän masinoima hybridisodankäynti pysähtyy/ sitä voi ainakin hidastaa laittamalla kunnon pakotteet päälle. Lentoliikenteen katkaisu on yksi rauhanomainen keino. Tämä vaatii minusta myös täydellisen KAUPPASAARRON sekä molempien maiden (Venäjä ja Valko-Venäjä) sulkeminen ulos  kansainvälisestä Swift-maksujärjestelmästä!

Nämä toimet pitää ottaa käyttöön niin pitkäksi aikaa kuin on tarvis. Sekä Turkki pitää saada takaisin ruotuun, nyt Putin vetelee naruja ja Erdoganin suu ja kädet käy sen mukaan.

Millään EU:n pilipali kokouksilla ei saa mitään aikaiseksi jos oikeita pakotteita ei saada ASAP päälle! Kohta näitä valuu Venäjän kautta Suomen rajoille ja koska Ohisalo ja Haavisto on täällä esikuntineen niin tie on avoinna näille ”pakolaisille”…ja niitä voi tulla nyt enemmän kuin se 30 000 kuten viimeksi, tämähän oli vain alku tälle invaasiolle.

Bloomberg: Venäjän Aeroflotia ja Turkish Airlinesia vastaan harkitaan EU-pakotteita Valko-Venäjän ihmis­kaupan vuoksi https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008397108.html

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu