Populistinen Sanna Marin…

”MARININ populistinen sotatalous-retoriikka lähentelee perussuomalaisten entisen puheenjohtaja Timo Soinin sloganeita.” (IS)

Henkilö lähetti Suomen historian kalleimman tekstiviestin, henkilö ei ole PM tasoinen, henkilö elää uutta nuoruuttaan. Onko henkilö ihan väärässä tehtävässä. Kalliiksi tämä Suomelle on tullut.

”Kokoomuksen kansanedustaja ja eduskunnan talousvaliokunnan jäsen Pia Kauma kummastelee tapaa, jolla pääministeri Sanna Marin hoiti kesällä Uniper-neuvotteluita.

– En vieläkään voi tajuta, miten tällaisen kokoluokan asiaa voi pääministeri hoitaa vain tekstiviestillä!! Saksalla on ollut liuta kovan luokan neuvottelijoita, niin kuin asian vakavuus vaatii, mutta ei meillä. Miljarditappioista kyse, Kauma toteaa Twitterissä.

Pääministeri Marin kertoi eilen, että hän oli ollut neuvottelujen aikana yhteydessä Saksan liittokansleri Olaf Scholziin tekstiviestillä.” (Verkkouutiset 9.9.2022 Markus Mäki)

Muinoin tämä presidentti Trump hoiteli asioitaan ja jopa nimitti hallinnon väkeä Twitter viesteillään.

Meillä on PM joka ei ole tehtäviensä tasalla. Kuinka monessa työpaikassa isot päätökset tehdään tekstiviestillä…ja henkilö siirtyy siitä sitten baariin juhlimaan tappiin asti. Onko tämä Suomessa uutta johtajakulttuuria? Näinkö näytämme esimerkkiä nuorillemme?

Populistinen Sanna sössii nyt itse oman tulevaisuutensa. Joskus olisi vain noudatettava niitä sääntöjä ja lainalaisuuksia joita PM:n tehtävä vaatii…rajoja voi kokeilla ihan muissa tehtävissä.

Kaupankassakaan ei voi alkaa säätämään omiaan. Kyllä kauppias huonon kassan pihalle pistää…

Seuraava hallitus Suomessa saa niin ison tehtävän Marinin hallituksen sotkuja selvittäessään ettei moista ole ennen ollut.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu