Putinia nöyryytetään, iso isku Krimille kun Kim vierailee Venäjällä!

Iso isku Sevastopoliin!

 

Hyvää NATO huomenta!

SHIPBUILDING PLANT DESTROYED ”It appears that the 🇺🇦 rocket attack on 🇷🇺-occupied Crimea’s South Bay Naval Facility, home of the ship repair/building facility for the 🇷🇺 Black Sea Fleet, has turned the entire base into a fireball”  (Jason Jay Smart /X, kuvat julkisia)

”Sevastopolin telakalla valtava tulipalo, venäläisviranomaiset kertovat

Ukrainan kerrotaan iskeneen yön aikana Sevastopolin telakalle. Yhdysvaltalainen sotilasasiantuntija Rob Lee on arvioinut Razozhajevin iskusta julkaisemien kuvien perusteella, että Ukraina olisi vaurioittanut suurta venäläistä Roputsha-luokan Project 775 -maihinnousualusta.” (IS 13.9.2023) Näin asiasta kommentoi Iltasanomat

Samaan aikaan kun P-Korean rakettimies vierailee Venäjän korkokenkämiehen luona niin Venäjää nöyryytetään kunnon  iskulla Sevastopolin laivastotukikohtaan. Aivan mahtavaa, se on tärkeä sotilatukikohta Venäjälle (miehittivät sen vallatessaan laittomasti Krimin vuonna 2014)

Ukraina on vallannut myös Mustallamerellä öljynporauslauttoja sekä muuta infraa.

Venäjä on jatkuvassa puolustuksessa, se on heille piinaavaa. Sekä on hyvä uutinen että Ruotsi on aloittanut toimenpiteet Gripen hävittäjien luovuttamisesta (määrää ei vielä tiedetä) Ukrainalle, ukrainalaisia lentäjiä koulutetaan jo!

Sota on edelleen vasta alussa, onko aloite nyt reilusti Ukrainalla…

Voi siinä Kim kiristää lisää ruuvia Putinin kohdalla ….millaiset on nyt neuvottelut a-tarvikkeista joita Venäjä kaipaa, mikä on vastapalvelus…lisää perunoita vai?

SLAVA UKRAINI 🇺🇦

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu