Putinin nöyrtyminen

Kun diktaattori Putin tapasi Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-unin vuonna 2019 oli tilanne se että Venäjä oli sen ajan mittareilla iso sotilasmahti ainakin omasta mielestään, sekä maa sai paljon tuloja kaasu-ja öljykaupoillaan ruokkien ahneita oligarkkeja, valtion kassa oli näille avoin ja muutkin söi kuormasta Putinia myöten.

Piti olla tulossa ihmeaseita ja mm ylivertaisia Armata-tankkeja ja kaikkea siltä väliltä.

Mutta kas kummaa kun ne jotka söi kuormasta ostikin niillä itselleen luksusasuntoja ja jahteja eläen ylellistä elämää.

Kaikki olikin vain lähinnä suurta bluffia, tankit ja ihmeaseet olikin kolmen linjan kivääreitä, ruostuneita AK-47 aseita varastoissa ja sotilaalle varusteiksi vanikkareppu ilman vanikkaa.

Kun diktaattorit tapaavat nyt uudelleen Venäjällä jonne Kim matkustaa panssaroidulla junallaan niin tulemme näkemään asetelman jossa Putin joutuu hattu kourassa anelemaan Pohjois-Korealta perustarvikkeita, a-tavaraa joita Pohjois-Korealla on varastossa runsaasti. Hattu kourassa.

Olisi kiva olla ”kärpäsenä katossa” ja katsoa Putinin kehon liikkeet, eli jalat vispaa taas itsestään ja katse on kuin lopun edessä, tuleva tapaaminen tulee olemaan todella nolo tilanne jossa Venäjä on se joka on menettänyt kasvonsa maailman silmissä. Uskon että Kim nauttii tilanteesta ja kiristää kauppojen alla tarvitsemaansa teknologiaa ohjuksiinsa ja perunoita kansalle.

Popcornit esiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu