Putinin ykköskenraalin haavoittuminen ja monen johtajan kuolema samalla on kova isku Venäjälle

UPDATE – Yesterday’s #Ukraine attack on the Rus. HQ in #Izium was designed to liquidate the high-value target – chief of Gen. Staff of RAF Gen. Valeriy Gerasimov. The Kremlin sent him to get a victory for the May 9 parade. Gerasimov was close to the blast but wounded. [Thread⬇️] https://t.co/vYgZQRoML3

 

”Puolustusvoimien entinen tiedustelupäällikkö, kenraalimajuri evp. Harri Ohra-aho kertoo yhteisöpalvelu Twitterissä, että Gerasimov olisi saanut sirpalehaavan oikeaan sääriluuhunsa ja sirpale olisi poistettu, mutta hänellä ei olisi hengenvaaraa.

– Ukrainan asevoimat iskivät komentopaikkaan lähellä Izjumia, jonka seurauksena alustavien tietojen mukaan 20 upseeria sai surmansa.” (Verkkouutiset)

Ei voi kuin ihmetellä kuinka tälläisiä ”nimi henkilöitä” ja medianaamoja pistetään ns ”kärkeen” hyökkäys vaiheessa. Nämä on kultaakin arvokkaimpia päänahkoja ukrainalaistan taistelijoiden meriitteihin ja kertoo myös sen huonon koulutuksen ja korruption mikä venäläisistä nyt paistaa…roistoporukkaa, ei muuta.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu