Republikaanit🇺🇲 levittää jo Kremlin🇷🇺 propagandaa Ukrainaa🇺🇦 vastaan, katsokaapa tämä.

Republikaanien Marjorie Taylor Greene on Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen ja on Trumpin suurimpia tukijoita, väittää edelleen että Yhdysvaltojen kongressitalonvaltaus oli lavastettu, kiistää edelleen  Trumpin vaalitappion 2020, vertaa demokraattipuoluetta natseihin (samalla kylläkin Trump väittää demokraatteja kommunisteiksi, voisivat edes tuosta asiasta päättää…).

Nämähän on MAGA ryhmää, mutta ovat edelleen virallisesti republikaanipuolueen edustajia, kun ei ole mitään MAGA-puoluetta.

Lauantaina pitäisi Ukrainan tukipaketista äänestää ja nyt tämä ”puhuva pää” on laitettu ääneen ihan varmasti Trumpin toimesta, toimii kuten tämä toinen ”puhuva pää” Mike Johnson (Yhdysvaltain kongressin edustajainhuoneen puhemies) joka on myös republikaani, puhuvat kuin yhteen ääneen Kremlin🇷🇺 suusta.

Syvällä on lonkerot Venäjällä🇷🇺 Yhdysvaltojen🇺🇲 vaikuttajien ja päättäjien sisällä.

Ohessa se mitä Greene toitottaa videollaan, hän edustaa republikaaneja,,,eikös tälläinen pitäisi pistää pihalle tehtävästään ?

Koska ei pistetä on tämä myös republikaanien kanta, eli ovat Ukrainaa🇺🇦 vastaan, Venäjän🇷🇺 puolella. Kuten näette, vaikeaa on presidentti Bidenin🇺🇲 saada sitä tukea Ukrainalle, jo yli puoli vuotta on republikaanit sen estäneet.

 

”Ukrainan hallitus hyökkää kristittyjä vastaan; Ukrainan hallitus teloittaa pappeja. Venäjä ei tee niin; he eivät hyökkää kristinuskoa vastaan. Itse asiassa he näyttävät suojelevan sitä” Tämmöistä propagandaa republikaanit levittää Yhdysvalloissa Ukrainasta …

Ohessa lähde: Republicans against Trump, X-sivusto, julkinen:

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu