Reserviläisammunnat yritetään lopettaa EU:n toimesta, Suomessa sodanajan armeijan vahvuudesta 96% reserviläisiä…

Kun lyijy kielletään ammunnasta voimme ulkoistaa puolustuksemme toiselle valtiolle,,,

Tuossa naapurissa, idässä on maa joka on valmis tarjoamaan sputnik rokotteita, kokonaisia armeijoita ja lentolaivastoja suojelemaan Suomen maaperää sekä he haluaa siirtää meidät Kiinan vastaiselle rajalle eksoottisimpiin oloihin…

EU edesauttaa tätä prosessia, siinä olkaa hyvä:

”Euroopan unionin kemikaalivirasto julkaisi helmikuun alussa ehdotuksensa lyijystä valmistettujen luotien, haulien ja kalastuspainojen käytön rajoittamiseksi. Virasto esittää totaalikieltoja ja rajoituksia niin metsästyksessä kuin urheiluammunnassakin, Yle kirjoittaa.
Kemikaaliviraston ehdotus on noin 900-sivuinen. Tarkoituksena on vähentää lyijyn päätymistä maastoon, eläimiin ja ihmisiin. Toteutuessaan se veisi metsästäjät, ampujat ja reserviläiset uudenlaisen tilanteen eteen. Viranomaiset on rajattu ehdotuksen ulkopuolelle, joten esimerkiksi Puolustusvoimat ja poliisi saisivat käyttää lyijyä toiminnassaan, Yle jatkaa.
Reserviläisliiton puheenjohtaja Ilpo Pohjola kertoo, että lyijyä korvaaviin ammuksiin siirtyminen voi nostaa merkittävästi patruunoiden hintaa.
”Reserviläisillä on paljon kalustoa, joka ei kestä esimerkiksi teräshauleilla ampumista. Hinnan nousu voi johtaa siihen, että reserviläiset ampuvat vähemmän ja ampumataito heikkenee”, Pohjola summaa.” (Suomen Sotilas 12.2.2021)
Suomi NATO jäseneksi ja vauhdilla, meillä alkaa olla kiire, naapurissa tuolla idässä on sen verran epäselvät olot että siellä voi jollain ”napsahtaa” ja me soditaan sitten kivikautisilla vehkeillä, jousilla ja keihäillä jos EU:n tahto menee läpi. Se on muuten niin että Puolustusvoimien antama ammunta koulutus on vain murto-osa siitä mitä reserviläiset, metsästäjät ja ammunnan harrastajat tekee parhaillaan nytkin.
Me emme ole NATO maa, näin EU antaa avoimet kortit Venäjälle tulla tänne. Kiire ei ole, tämä voi tapahtua vaikka vuosikymmenien päästä sitten kun meillä ei ole enää alan harrastajia vaan ”kravaattiarmeija” kuten EU:lla on nyt, meillä ei ole vielä silloinkaan NATO turvana.
On tämä hölmöläisten touhua!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu