Rintamalinjat muuttui Venäjälle, Erdogan ajaa Ukrainaa NATO jäseneksi!

Erdogan vaihtoi leiriä

(A handout photo made available by the Turkish President Press Office shows Turkish President Recep Tayyip Erdogan (R) and Ukrainian President Volodymyr Zelensky (L) Kuva: EPA-EFE/TURKISH PRESIDENT PRESS)

Putin ja Erdogan on tunnetusti heilastaneet viime vuosina paljonkin keskenään. Nyt tuli ryppy rakkauteen ja sen seurauksena Putin kielsi lomalennot 15.4.-1.6.2021 Turkkiin. Jotenkin niin naurattaa kun samalla hiekkalaatikolla ei olekaan enää hauskaa kun kaveri vie ämpärit ja lapiot ja rikkoo hiekkalinnat…sekä onko tulossa jotain muutakin kun lomalennot keskeytetään kevään ajaksi…?

Venäjä keskeyttää turistilennot Turkkiin – venäläis­media kiinnitti huomiota ilmoituksen merkilliseen ajan­kohtaan https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007916631.html

”Zelenskyin ja matkalla mukana olleen Ukraina puolustusministerin Andrii Taranin kerrotaan keskustelleen myös puolustusyhteistyöstä Turkin kanssa. Ukraina ja Turkki suunnittelevat rakentavansa yhdessä korvetti-tyypin aluksia Ukrainan laivaston käyttöön ja Ukraina kaavailee hankkivansa Turkilta myös miehittämättömiä Bayraktar-taistelulennokkeja sekä niiden aseistusta.

Erdogan ilmoitti lisäksi, että Turkki tukee Ukrainan alueellista koskemattomuutta eikä aio tunnustaa Krimin liittämistä Venäjään”

”Kiovan presidentinhallinnon mukaan Erdogan lupasi Zelenskyille tukea muun muassa Ukrainan Nato-jäsenyyshakemuksen edistämiseksi”

Eli koko matkailun keskeyttämisenä on Ukrainan johtajan vierailu Turkissa ja Turkin myönteinen kanta Ukrainan liittymiseksi Natoon!

Nyt olisi myös hyvä aloittaa keskustelu Suomen NATO jäsenyydestä koska Turkki ei olisi sitä tällä hetkellä estämässä Suomelta, toisin olisi jos olisi samassa pöydässä taas Putinin kanssa, voimatasapaino muuttuu muuten paljon tuolla alueella…

(Tästä kartasta saa hyvän kuvan kuinka Venäjän tilanne muuttui päivässä..kuva:HS)

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu