Ruotsin hävittäjäkaupan ajatus olisi käyttää Suomea taistelukenttänä…

”Ruotsin valtion ja puolustusvoimien johto piti tiistaina yhteisesiintymisen, jossa Ruotsi kertoi valmiudestaan ja halukkuudestaan taistella ja puolustautua yhdessä suomalaisten kanssa, mikäli Venäjä hyökkää Suomen tai Ruotsin valtioalueelle.

Yhtä suoraa puhetta ja yhtä havainnollistavia esimerkkejä yhteisestä puolustuksesta Venäjän-uhkaa vastaan ei Ruotsin johdolta ole välttämättä koskaan aiemmin kuultu.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a08d1b3b-51dd-4f94-b06d-4730e22abfc1

Eli lyhyesti. Suomi hoitaisi maavoimilla, mekanisoiduilla joukoilla ja tykistöllä sodan verismmän osan ja Ruotsi lentelisi hävittäjillä ensin meidän kenttien kautta ja tilanteen eskaloituessa syvemmälle taistelukentälle Suomen alueella he pistäisi rajansa kiinni, tekisivät sopimuksen Venäjän kanssa, pyytäisivät NATOn ja varsinkin Yhdysvallat turvaamaan selustan ja varmistamaan että heille ei käy mitenkään, Suomi jäisi yksin.

En uskoisi toimivaan järjestelmään pelkästään Ruotsin kanssa.

Suomen pitää liittyä NATO jäseneksi. Tällaiset pilvimaailma visiot mitä nyt Ruotsi luo myydäkseen Saab Hävittäjiä Suomeen on lähinnä kuin ”tietokonepeleistä”, ei jatkoon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu