Sähköautojen valmistaminen nostaa todella paljon päästöjä ja tuhoaa luonnonvaroja, kuka tästä lopulta hyötyy,,,bisnes.

Päästöjä nostavat tällä hetkellä eniten nämä ”muoti sähköautot”. Bisneksen varjolla tätä hommaa tehdään ei luonnon vuoksi.

 

Silkkaa asiaa, nyt mennään kuin sopulilauma vuoren rinnettä alas kun on se aika elämästä. Koko sähköauto ”bisnes” tuo vielä älyttömän laskun ja kauheat lisäpäästöt valmistusvaiheessa, lukekaapa siitä :

”Toyotan pääjohtaja Akio Toyoda kritisoi Japanin hallituksen mahdollista aietta kieltää pelkkää polttomoottoria käyttävien autojen myynti vuodesta 2035 lähtien. Päätöksiä ei ole vielä tehty, mutta paikallisen median mukaan täyssähköautojen lisäksi sallittaisiin edelleen hybridiautojen myynti.

Toyodan mukaan sähköautoja hypetetään yksinkertaisesti liikaa. Hänen mukaansa polttomoottoriautojen kieltoa ajavat eivät ota huomioon sähkönvalmistuksessa syntyviä hiilidioksidipäästöjä eikä sitä, että siirtyminen sähköautoihin maksaa tolkuttomasti.

Pääjohtaja laskeskelee, että sähköautojen vaatiman infran rakentaminen maksaa yksistään Japanissa 110–290 miljardia euroa. Toisaalta sähköautojen kovan hinnan vuoksi tavallisilla ihmisillä ei ole varaa ostaa niitä.

Autoteollisuudellekin siirtymä on haastava:

”Autoteollisuuden nykyinen liiketoimintamalli romahtaa, ja se tietää miljoonien työpaikkojen menetystä”, sanoo Toyoda Wall Street Journalin mukaan. Toyoda on myös Japanin autoteollisuusjärjestön puheenjohtaja.

Japanin ydinvoimaloita kohdanneiden vastoinkäymisten vuoksi valtaosa maan sähköstä tuotetaan nyt kivihiilellä ja maakaasulla. Niinpä siirtyminen sähköautoihin ei Toyodan mukaan ratkaise päästöistä aiheutuvia ympäristöongelmia, ainakaan Japanissa.” (Kauppalehti)

Maailmassa on n 7,7 miljardia ihmistä ja jokainen tallaaja joka voi ajaa autoa alkaa vielä  vaatimaan sähköautoja ennemmin tai myöhemmin.

Vielä tällä hetkellä rahdataan vanhoja Toyota pakuja Afrikkaan…tulee vielä tilanne että sielläkin aletaan vaatimaan sähköautoja, on ennustettu että  Afrikan väkiluku kasvaa  2,5 miljardiin ihmiseen melko nopeasti, mistä raaka-aineet tehdä sähköautoja sekä niille energiaa,,,,muu maailma menee jo näillä maapallon luonnonvaroja tuhoavilla laitteilla siinä vaiheessa tiukasti.

Sekä vaihtoon tuleva 10 vuotias sähköauto on ympäristöjäte, sillä ei tee mitään, sitä ei voi juuri korjata kuin merkkiliikkeissä, sen purkaminen maksaa jo maltaita,,,,hulluksi tämä homma menee.

Pitäisi vain pitää mm bensa-autot liikenteessä ja kehittää niiden moottoreita sekä polttoaineita joilla pärjätään, kulkeehan nämä pelkällä viinallakin…

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu