Saimme Nato-presidentin🇫🇮, Suomen länsimaisin presidentti Stubb 👍

Eilinen presidentinvaali oli kaikkien aikojen tiukin. Pitää muistaa että Suomi on tällä hetkellä yhteiskunnan sisällä kahtia jakautunut monessa suhteessa, siitä en sen enempi mutta nyt Alexander Stubbilla on paljon työnsarkaa. Yhdistää kansaa ja samalla luovia Suomea🇫🇮 uutena Nato-maana ja näin oikeastaan juuri Nato-presidentin ominaisuudessa. Sekä hoitaa hyvin suhteet maailmalla, Alex on onneksi hyvin kansainvälinen. Nato korostuu tämän kuuden vuoden aikana tavalla tai toisella, hyvässä mielessä.

Uskon että Alex yhdistää Suomen kansaa ja hänellä on virtaa kun on nuori, joskus voi olla liikaakin mutta tässä ”Suomi laivan Finntriathlon kisassa” (Alex kävi lukuisia kertoja Joroisten Finntriathlon kilpailuissa, kesällä olisi taas kisat, tuleeko Alex 12-13.7.2024 🇫🇮👍 )  siitä ylimääräisestä energiasta taitaa olla apua meille suomalaisille.

Toivotaan Alexille hyvää ja toivotaan että kansa puhaltaa myös yhteen hiileen, presidentti on  Suomi laivan ruorissa ja kansalaiset on sen saman laivan miehistöä. Kaikkien pitää tehdä osansa ettemme mene karille vaan luovimme niin myrskyt kuin tyynen aallokon läpi. Aina ei ole mukavia lämpimiä lounaistuuleja, nyt tuulee paljon idästä, Venäjä🇷🇺…ja se tuuli on kylmä.

 

Onnea vielä kerran Alexille 🇫🇮👍

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu