Saksan scenaario: ”sota syttyy NATOn ja Venäjän kesken Baltiassa 2025”

Olen itsekin uumoillut useasti jotta kun isompi paini alkaa niin vuosi on 2025.

Näin esittää myös saksalainen lehden Bildin artikkeli. Tietenkin täytyy huomioida että tämä on mahdollinen scenaario kuinka sota alkaa ja missä on painopiste?

Se näyttää olevan Baltian alue, hyvin samaa mieltä itsekin , se on tällä hetkellä NATOn heikoin lenkki, kapea kaistale jossa joukot on ”työnnettävissä mereen” Venäjän mielestä.

Tietenkin täytyy huomioida että kun Saksan eri tahot on moisen suunnitelman julkisuuteen pistäneet niin täytyy reagoida siihen että samalla on pöydällä satoja eri scenaarioita kuinka se tapahtuu, miksi ja milloin, mutta tämä nyt yksi niistä, Saksan puolustusministerin visioita.

(Lähde: Bild/ Nexta, X-sivusto eli entinen Twitter, julkaisu on julkinen ):

”BILD: NATO is preparing for a Russian attack in 2025

A secret German defense ministry document details the imminent outbreak of war in the summer of 2025 on the eastern flank.

According to the alliance, at a time when the U.S. could be without a leader within weeks of the election, Russia, backed by Belarus, would repeat on NATO territory the 2014 invasion of Ukraine.

In May 2025, NATO will decide on deterrence measures; on ”Day X,” NATO will move 300,000 military personnel, including 30,000 Bundeswehr soldiers, to the eastern flank.

The German Defense Ministry commented on NATO’s plans to repel a Russian attack in 2025

”Considering different scenarios, even if they are extremely unlikely, is part of everyday military work, especially during army training,” the German Defense Ministry told BILD.”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu