Sattumia sopassa…kyberhyökkäys ilmi ja soitto Putinille samana päivänä

Suomen ja Venäjän diplomaattisuhteet ja kyberhyökkäys

On tullut kuluneeksi 100 vuotta kun solmimme Venäjän kanssa diplomaatttisuhteet vaikka noita suhteita itänaapuri ei ole juuri arvostanut.

Kuin sattumalta tänään on tiedotettu syksyllä 2020 tehdystä kyberhyökkäyksestä Suomen Eduskuntaan. Sattumaa, minä kun en usko sattumiin…

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9b5a38ae-acce-4001-856b-b8e9bdcfb993

”– Eduskuntaan kohdistettu kyberisku on vakava hyökkäys demokratiaamme ja suomalaista yhteiskuntaa kohtaan. Emme voi hyväksyä minkäänlaista vihamielistä kybertoimintaa, olipa se valtiollisen tai ei-valtiollisen tahon toteuttamaa, eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen sanoo eduskunnan tiedotteessa.”

”– Teko ei ole sattumanvarainen tai vahinko. Tässä vaiheessa yhtenä vaihtoehtona on, että tuntemattomat tekijät ovat voineet hankkia tietomurrolla tietoa joko vieraan valtion hyödyksi tai Suomea vahingoittaakseen, rikosylikomisario Tero Muurman sanoo KRP:n tiedotteessa.”

Niinistö ottaa kantaa, tänään oli ollut keskustelut Putinin kanssa, sattumaa,,,edelleen,,,

Presidentti Niinistö: Eduskuntaan kohdistunut kyber­hyökkäys vakava loukkaus suomalaista demokratiaa vastaan https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000007707896.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu