Scholzausta jo yli 10 kuukautta ja Ukraina maksaa sen verellä.

Kuinka pitkälle Scholzaus kestää ?

Saksan Scholz on saanut jo haukkumanimen toimilleen, Scholzaus! Nyt kun Puola on pyytänyt Saksalta lupaa viedä Ukrainaan Leopard taisteluvaunuja niin nähdäänkö nyt Scholzaus vai nostaako punainen sakemanni lopulta kädet ylös ” Hände hoch” ja taisteluvaunut saa luvan siirtää Ukrainaan. Tässähän on jo koko Saksan arvovalta kyseessä, kuinka moni maa jatkossa miettii moisia vaunuja hankkia jos niiden käyttö on lähes mahdotonta …?

Verkkouutiset tietää kertoa seuraavaa:

”Ukrainan varaulkoministeri, entinen maan Saksan suurlähettiläs Andriy Melnyk kertoo Twitterissä, että hän esitti virallisen pyynnön Saksan hallitukselle taistelupanssarivaunujen saamisesta jo 3. maaliskuuta 2022 eli vain viikkoa Venäjän hyökkäyksen jälkeen.

– Vain ystävällinen muistutus: Ukraina pyysi virallisesti Saksaa toimittamaan Leopard-panssarivaunuja 3. maaliskuuta 2022, seitsemäntenä päivänä sen jälkeen, kun Venäjä aloitti tuhosodan Ukrainan valtiota ja kansaa vastaan. Tänään on barbaarisen sodan 334. päivä. Ehkä on aika nopeuttaa tätä prosessia, hän tviittaa.”

Siihen sopisi hyvin tälläinen laurun luritus:

Hände hoch, das ist ein Überfall(Get your hands up)Schnallt euch an, wir fliegen mit Überschall(I’mma touch the sky)

Scholzaus menossa: (Kuva: Ukraine Battle Map)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu