SDP:n kannatuksen romahtaminen näkyy heidän käännytyslaki vastustuksessa. Sekä kuka johtaa SDP:tä oikeasti?

Kun SDP Nasiman ja Tytin johdolla tuntuu SDP:n asioita hoitavan ja Mäkynen vielä mukana a-studion äänenä lähti viemään puoluettaan vaarallisille vesille, aiheessa joka koskee Suomen turvallisuutta, uusi rajalaki ja sen keskiön tärkein käännytyslaki, niin herää kysymys muustakin kuin näiden ikuisesta hallituksen vastustamisesta.

Sen jälkeen kansa (josta yli 60% kannattaa hallituksen esittämää rajalakia) on huomannut ettei nämä ole sen hirveemmin muuttuneet vuoden 1917-1918 ajoista, oma turvallisuus ei niin merkkaa kun kyseessä on iso itänaapuri. Rajalaki keskustelu tuo väistämättä mieleen puolueen historian toimia maataan vasten, ei sen etujen mukaisesti, nyt kun sanat voi olla tehokkaampia kuin miekka tai rotanpistin kivääri silloin 1918… voiko joku väittää toisin?

Tässä seuraus venkuilusta rajalain suhteen, SDP:n kannatus lähtee laskuun ja uskon että lasku jatkuu ja jos vielä torppaavat lopulta uuden lain…en edes halua tietää miten näille käy kun Suomen kansan enemmistö on lain puolella. Toisaalta 1918 vain 3% oli punaisten (SDP) puolella Venäjän rinnalla syöksemässä Suomen laillisesti valittua hallitusta alas ja johtoon olisi saatu Venäjän hallitus ja Suomen SDP:n nukkehallitus.

Kuva: Timo Heinonen, X-sivusto, julkinen

”Yle Gallup:

nousi Suomen suosituimmaksi puolueeksi 21,2 prosentin kannatuksella. #SDP kannatus laskee 20,1 prosenttiin ja #perussuomalaiset nousevat 15,3 prosentiin. Suomalaiset näyttävät arvostavan, että #Kokoomus ja

huolehtivat maamme turvallisuudesta.”

Lähde:

https://x.com/timoheinonen/status/1808730700041863349

Kuva

Ja jottei totuus unohtuisi niin näin on tapahtunut historiassa, pääseekö koira karvoistaan…tuskin.

Kuva

Lähde ja kuva:

”Suomen historia on tuttu, mutta tätäpä en tiennyt. Jos se siis olisi demareista kiinni, Suomi ei olisi itsenäinen.

Nyt alan ymmärtää vähän paremmin, miksi

Halosen, Tuomiojan ja

@NasimaRazmyar’in johdolla vastustavat #rajalaki’a. Venäjän etu edellä.” 

https://x.com/HannuJarvinenPS/status/1807994934558929272

 

Itse kyllä syvästi ihmettelen kuin ”superduo” Nasima ja Tytti on äänessä kun puolueen asioista puhutaan julkisuuteen, Antti poikaa ei näy missää. A-studiossa ääneen pääsee jopa seksiseikkailuistaan kiinni jäänyt Mäkynen viiksineen.

Minusta tämä Antti poika on ihan vietävissä. Puolue tulee vajoamaan vain enempi ja enempi loanheittoon ja muuhun kampanjoinnissaan…värinsä ovat kyllä paljastaneet ihan aatteen kannalta…punainen se on edelleen kuten 1917…historia pitää tuntea että voi elää nykyisyyttä. Näin historiassa SDP:n kokouksessa kun Stalin vieraili siellä:

Josef Stalinin puhe 27.11.1917

Toverit!

”Minut on lähetetty tänne tervehtimään teitä Venäjän työväen vallankumouksen nimessä, joka juuria myöten horjuttaa kapitalistisen järjestelmän perusteita. Olen saapunut luoksenne tervehtiäkseni edustajakokoustanne Venäjän työläis- ja talonpoikaishallituksen, tämän vallankumouksen tulessa syntyneen Kansankomissaarien Neuvoston nimessä.

Mutta en ole saapunut luoksenne vain tervehtiäkseni teitä. Tahtoisin ennen kaikkea ilmoittaa teille iloisen viestin Venäjän vallankumouksen voitoista, sen vihollisten hajaannustilaan joutumisesta ja siitä, että loppuaan tekevän imperialistisen sodan ilmapiirissä kasvavat vallankumouksen voiton mahdollisuudet päivä päivältä.

Tilanherrain orjavalta on murskattu, sillä maaseudulla on valta siirtynyt talonpoikain käsiin. On murrettu kenraalien valta, sillä armeijassa on valta keskitetty sotilaiden käsiin. Kapitalisteille on pantu suitset suuhun, sillä tehtaisiin ja pankkeihin nähden järjestetään kiireellisesti työläisten kontrolli. Kaikkialla maassa, kaupungeissa ja maaseudulla, selkäpuolella ja rintamalla on tiheässä työläisten, sotilaiden ja talonpoikain vallankumouksellisia komiteoita, jotka ottavat hallitusohjakset omiin käsiinsä”

Tässä vain ote tästä puheesta, loput voitte lukea täältä, SDP:llä on hyvin verinen historia, sen historia itse todistaa, toivottavasti tämä puolue tajuaa nyt ajavansa Suomen asiaa…ei vieraanvallan ja sen vaikuttamispyrkimyksien asiaa?

Lähde:

Lähde:

Pauli Kruhsen ”History of Finland”-internetsivusto

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu