Se että Kiina kehittää drooneja Venäjälle on vain pyramidin huippu siitä mitä oikeasti tapahtuu.

IL uutisoi seuraavaa tänään:

Media: Kiina kehittää drooneja Venäjälle

”Kiinalaiset ja venäläiset yritykset kehittävät iranilaista Shahed-droonia vastaavaa lennokkia, kertoo yhdysvaltalaismedia Bloomberg nimettömiin eurooppalaisviranomaislähteisiin vedoten.”

”Droonien toimittaminen Venäjälle merkitsisi selkeää muutosta Kiinan linjassa. Maa on tähän asti ainakin julkisesti pidättäytynyt luovuttamasta aseellista apua sodan osapuolille.

Kuitenkin viime viime vuonna otsikoihin nousi väitteitä maan Venäjälle toimittamista ”siviilikäyttöön tarkoitetuista” rynnäkkökivääreistä ja droonien osista.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e1564df6-d4a0-42c0-99de-b91510a46d10

 

Todellisuus on jotain paljon isompaa.

Ostaisitteko tarinan että Kiina möisi drooneja siviileille sekä rynnäkkökiväärejä…ihan vaan kun on kiva tehdä kauppaa.

Kyllä kyse on siitä että Kiina on tehnyt Venäjän kanssa sopimuksen mikä sitoo kummatkin maat agendassaan Yhdysvaltoja vastaan ja tarkoitus on viedä ”valtikka” pois Yhdysvalloilta…se siirtyy Kiinalle ja siinä vanavedessä Venäjä pysyy vielä olemassa.

Kiinahan tulee käyttämään häikäilemättömästi Venäjän luonnonvaroja puoli-ilmaiseksi pitkäksi aikaa ja tälläiseen venäläisten on suostuttava. Nyt tämä aseapu ja asetekniikan vieminen verhotaan milloin miksikin…mutta kuka ostaa sen tarinan. Se tässä onkin hauskaa että se myydään yhdelle törpölle joka luultavasti nousee valtaan Yhdysvalloissa jälleen kerran eli rebuplikaanien Trump, tälle se myydään ja tämä on niin tyhmä että se syö kaiken matoineen koukkuineen.

Oli miten oli, Kiina pelaa isommin kuin antaa ymmärtää.

Tänään on sopivasti 4.6. tärkeä päivä Yhdysvalloille. Ensi vuonna voitte oheiseen kuvaan lisätä Putinin juhlimassa sitä toveri Trumpin kanssa, voihan pirskeissä olla P-Korean diktaattori ja Kiinan kommunistisen maan johtaja ja muut pahan akselista. En yhtään ihmettelisi. Pääsee kaltaistensa seuraan.

Kuva:

TeamTrump, X-sivusto, julkinen

https://x.com/TeamTrump/status/1808860723381973241

Kuva

Sekä kuvat kommunistista ja diktaattorista itsestään, pitäähän ne Trumpin kaverit kuvaan saada, korjaan toverit.

Lähde:

Russian Embassy, X-sivusto, julkinen

https://x.com/RussianEmbassy/status/1808865559594897650

Kuva

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu