Seuraavana haetaan presidentivaaleihin kannattajakortteja Naurusaarilta…

Kun näitä presidentivaaleja tässä nyt seurailee ja mitä ihmeellisimpiä ehdokkaita alkaa ilmestymään näyttämölle, niin ei voi kuin ihmetellä kuinka ”veteraanikansanedustaja” (1.kausi kansanedustajana) ja entinen nakkikioskin vetäjä Ano Juvalta ilmoittaa pokkana hakevansa ääniä Venäjältä eli näitä kannattajakortteja lähinnä (niitä tarvitaan se 20 000) jotta voi olla ehdokkaana Suomen presidentivaaleissa.

Tässä Anon viimeisimmät seikkailut mielikuvitusmaailmassaan:

”Turtiainen: Venälaiset kysyivät miten voisimme auttaa teitä presidentinvaaleissa. Turtiainen osallistui Venäjällä järjestettävään turvallisuuskonferenssiin, Turtiainen kertoi edustavansa Suomea konferenssissa.

Suomen presidentinvaalit järjestetään sunnuntaina 28. tammikuuta 2024 ja mahdollinen toinen kierros 11. helmikuuta 2024.” (Lähde: Nykysuomi) Kyseinen lehti väittää olevansa sensuroimaton ja itsenäinen media…anna mun kaikki kestää.

Anyway, tälläinen Turtiainen ilmoittaa että hän saisi sitten niitä ääniä Venäjältä (kaksoiskansalaiset…?) niin tässähän voi tehdä sen päätelmän että joku toinen ehdokas voisi etsiä kannattajakortteja Naurusaarilta.

Ei tässä muuta, naurettavaksi menee, tulee vain ikävä hyvää Pahkasika lehteä jota ennen muinoin tuli luettua, vallan mainiota viihdettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu