Shoppailu turismia varjottuna ”siirtolais hädäksi ja pakolaisuudeksi”

Shoppailevat ”pakolaiset”

Tässä tämä, eli kyse on elintasosurffareista, nämä yöpyy hotelleissa ja shoppailee ostoskeskuksissa siellä Valko-Venäjällä, nämä voisi lopettaa tämän turistimatkailun ja mennä kotiinsa. Koko touhu on niin läpinäkyvää kuin olla voi. Ei näiden pitäisi olla muualla kuin kotonaan, eihän siellä ole edes sotaa ja kun on seurannut että heillä on päällään merkkitakkeja (hintaluokkaa 900€) ja viimeisin i-Phone malli kädessä kun kuvaavat turistireissuaan niin kyllähän tämä ”pakolais” uskottavuus on pelkkä kupla.

”Maahan tulleet ihmiset näyttävät lähinnä tavallisilta turisteilta. Ylivoimaisesti suurin osa on nuoria miehiä ja miesporukoita. Jonkin verran näkyy perheitä ja pariskuntia.”

”Heitä on silminnäkijän mukaan paljon myös ostoskeskus Galleriassa. Maahan tulleet käyvät ostoskeskuksessa kahvilla, syömässä ja ostoksilla ja tulevat sitten matkatavaroineen ulkopuolelle odottelemaan mahdollisesti bussikuljetuksia.

Osa ihmistä kulkee kimppatakseilla, joihin pakataan isoja reppuja ja makuupusseja” (IS)

Edelleen, todellisuudessa hätää kärsivät on ilman rahaa ja ruokaa maassaan. Ei heillä ole varaa shoppailla. Toisaalta nämä shoppailijat saisi tulla omaan maahansa takaisin ja käyttää rahojaan maan kehitykseen ja näin köyhemmätkin hyötyisi. Mutta ei, nämä shoppailevat turistit haluaa enemmän lyxury elämää itselleen länsimaissa. Tästähän tässä on oikeasti kyse. Ympärillä on bisness joka ruokkii organisaatioita ja kannustaa menemään rahoineen muihin parempiin maihin vaikka omassa maassa pärjäisi hyvin.

Kuva: tämän hintaluokan talvitakki ”pakolaisen” yllä…🤔…ei minulla ole noin 800,00€ takkia, onko teillä?

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu