Sirkus Unkari ja Turkki esittää ohjelmanumeron ”natotti nauratti poks”

Suomessa ja Ruotsissa on käynyt varsin erikoinen ”valtuuskunta” Unkarista höpöttelemässä niitä näitä ja täälläkin ollaan pokkuroitu näille ja pöytään herkkuja kannettu ja muisteltu vuoden 1956 Unkarin kansannousu ja kuinka Venäjä (silloinen Neuvostoliiton) sen väkivaltaisesti tukahdutti.

Eilen Suomi ja Ruotsi kahvitteli ja leivoksia söivät samassa pöydässä ja ”hyvin mielin” kokoustelu päättyi taas tämän toisen jarruttelevan NATO maa Turkin kanssa ja eihän se edelleenkään mihinkään johda.

Tänään Turkki on taas ilmoittanut ettei se hyväksy Suomea ja Ruotsia Natoon:

Turkki: Suomen ja Ruotsin tekemät toimet eivät riitä ratifiointiin https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009445697.html

”TURKKILAINEN Hurriyet uutisoi Turkin presidentinkanslian tiedottajan sanoneen, ettei Suomen ja Ruotsin tekemät toimet kurdilaista PKK-ryhmää koskien ole riittäviä maiden Nato-jäsenyyden ratifiointiin.”

Ja veikkaan että kohta toinen diktatuurin johtaja Orban ilmoittaa että eivät hekään hyväksy tai siirtävät Orbanin toimesta  taas tätä päivämäärää päätökselle joka piti olla 20.3.2023.

Pitävät kumpikin meitä pilkkanaan.

Yhdysvallat on jo pistänyt jonkinlaisen ukaasin mm Turkille että tämä viivyttely näissä NATO päätökissä tulee jollain lailla kostautumaan Turkille…onko kyse nyt niistä hävittäjistä joita eivät tule saamaan vai jokin muu isompi asia? Ei voi tietää.

 

Nämä kaksi tyyppiä Turkissa ja Unkarissa  on itään päin niin rähmällään kuin olla ja voi. Putinin liekassa.

 

Oma veikkaus pitkässä juoksussa on jopa niin radikaali että Turkkia ei edes kiinnosta olla osa NATOa ja Erdoganin pyrkimys on mennä osaksi ”pahan akselia” Venäjän, Kiinan, Iranin , Intian, Pohjois-Korean ja muiden samankaltaisten ja samantyylisten tyrannioiden kanssa.

En usko Unkarinkaan pärjäävän EU:ssa heidän ihmisoikeus-ja oikeusvaltio politiikan alasajon kanssa, eikä NATO kaipaa tälläistä valtiota jolla ei ole annettavaa…🤔 Suuntaavat kohti tätä ”pahan akselia” nämäkin. Saadaan se kaksinapainen maailman minkä Putin tahtoo.

 

Tuli nyt tämmöistä tässä pohdittua.

Tämä siis pitkässä juoksussa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu