Strateginen alue venäläisten hallussa Suomessa

Verkkouutiset tietää kertoa:

”Parikymmentä kilometria Lappeenrannasta etelään sijaitsevalla motellilla kerrotaan olevan yhteyksiä Venäjään. Vuonna 1963 avautuneen Luumäen motellin, eli nykyisin Salpa-hotellin toimintaa on pidetty yllä, vaikka se on selkeästi tappiollista. Hotelli myös sijaitsee keskeisten sotilaskohteiden läheisyydessä. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.”

Tässä yrityksen tulostiedot, joku pumppaa firmaan rahaa että juoksevat kulut hoidetaan ja rakennus pysyy paikallaan, katsokaapa tulosta ja tämä sama jatkunut vuosia:

”Kivijärven Rantakiinteistöt Oy (2725395-6) on perustettu vuonna 2015 ja sen toimialana on Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta. Yrityksen viime tilikautena 12/2021, Kivijärven Rantakiinteistöt Oy teki 79 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli −294 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli −370,49%.”

Lähde:

https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/kivijarven+rantakiinteistot+oy/27253956

Kuten Verkkouutiset kertoo:

”Omistajat ovat hotellin historiassa vaihtuneet suhteellisen tiuhaan tahtiin. Se sai ensimmäiset venäläiset omistajat vuonna 2005, kun Etelä-Karjalassa asuva venäläinen pariskunta osti rakennuksen tontteineen. Vuonna 2007 motelli jo myytiin eteenpäin pietarilaiselle Energopromstoi-yhtiölle, joka teki tiloihin miljoonaremontin.

”Vuonna 2015 LLC Raita International osti Luumäen motellin. Yhtiön nimi viittaa Jouko Raitaan, jolla on pitkä historia idänkaupassa. Hänestä löytyy kuva myös vuodelta 1996 poseeraamassa silloisen varakuvernööri Vladimir Putinin kanssa.

Raidalla puolestaan on yhteys Kai Paanaseen, joka omistaa SET Group-yritysryppään ja tunnetaan oligarkki Gennadi Timtšenkon pitkäaikaisena yhteistyökumppanina. Timtšenko kuuluu Putinin sisäpiiriin.”

Olemme olleet höveleitä monen asian suhteen tässä parin vuosikymmenen ajan kun venäläisillä on ollut mahdollisuus ostaa maa-alueita ja rakennuksia Suomesta mutta kyllä meillä on nyt myös mahdollisuus purkaa tälläisiä kauppoja sekä pakkolunastaa kiinteistöjä ja maa-alueita takaisin haltuumme.

Jos tiedätte että alueellanne on vastaavanlaista toimintaa niin rohkeasti vain sellaiselle taholle tieto tästä joka voi asialle jotain tehdä.

Pidän edelleen keskusteluja yllä näiden venäläisten toiminnasta Suomessa.

Venäjä on imperialistinen roistovaltio jota johtaa diktaattori ja he ei keinoja kavahda saadakseen tavoitteensa. Mutta yksikin kansalainen Suomessa voi näitä aikomuksia hidastaa ja pysäyttää!

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu