Suomeen kohdistuva Venäjän uhka on suurempi kuin julkisuudessa asiasta puhutaan.

Terveisiä muuten reissun päältä, mutta asiaan.

Tässä kun on näitä Venäjän aiheuttamia uhkia Suomea kohtaan tarkastellut niin pelätään mm sanaa : ”sota” jota mm Pekka Toveri on viljellyt keskusteluissa. Eli on puhuttu että olemme sodassa Venäjän kanssa, sehän on täysin oikein sanottu. Venäjä on aloittanut jo aikaa sitten hybridisodan suomalaisia vastaan, miksi tästä ei saisi puhua vaan edelleen asiaa halutaan painaa villaisella.

Olemme myös joutuneet jo fyysisen vaikutuksen alaiseksi, mm infraamme on yritetty tehdä iskuja, uskomaton määrä lyhyessä ajassa tehtyjä iskuja vesijärjestelmiimme. Ei nämä ole minkään paikallisen poikajoukon tai jengien tekosia, kyllä siinä toiminta on tullut itärajan takaa. Se selviää vielä, näitä tapauksiahan  tutkitaan parhaillaan.

Eli kyberhyökkäyksiä, rajalle tehtyjä vaikuttamisyrityksiä ”pakolaisia rajalle meininki” sekä nyt fyysiset keinot…

Kun diplomatian keinot on käyty loppuun, kuten nyt näyttää olevan, alkaa Venäjä tekemään fyysisiä toimia. Tämä on vasta alkua.

Eli kyllä Suomi on sodassa Venäjän kanssa, kuten Pekka Toveri sanoi, Venäjä tätä sotaa pitää yllä, meidän pitää tällä hetkellä puolustautua, mutta pitää muistaa että vastahyökkäys tehdään vielä…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu