Suomi ainut portti Eurooppaan. Onko se suuri vaara…

Suomi ainut portti venäläisiltä Eurooppaan

Tänä vuonna 🇷🇺 Venäjä on myöntänyt 62.000 diplomaattipassia. Diplomaattikuntaa perheenjäsenineen ja kaupallisine edustajiin on korkeintaan pari tuhatta. Keille näitä passeja jaetaan…

HUOM! Suomessa asuvat venäläiset on tyytyväisiä täällä Suomessa ja tämä ei koske todellakaan heitä koska heillä on mahdollisuus Suomessa matkustella ja Euroopassa! Suomen venäläisten oikeuksia pitää kunnioittaa ja venäläisten oppositiota kannustaa!

Suomi on ainut Venäjän rajalla oleva maa jonka kautta venäläiset leviää pitkin Eurooppaa. Yhtään ei hälytyskellot soi!!!

(Kuva Visegrad 24)

Tässä on suuri vaara että Suomen kautta niin Suomeen kuin koko Eurooppaan valuu erikoisjoukkojen miehiä sekä naisia (tähän heidät on koulutettu) tekemään heille määrättyjä tehtäviä alkaen tiedustelusta ja muista toimista. Näitähän on jo Euroopan alueella saatu kiinni rysän päältä pitkin vuotta. Faktaa.

Suomen hallitus ei jostain kumman syystä halua sulkea Euroopan vastaista rajaa Venäjään kuten Baltiat ja Puola tekee. Venäjä on diktatuuri ja se käy valloitus sotaa Euroopassa! Herätys!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu