Surkeaa on Venäjän yritys vääristää historiaa, hyökkäys Puolaan oli yksin Saksan tekemä…

Surkeaa on Venäjän yritys vääristää historiaa, hyökkäys Puolaan oli yksin Saksan tekemä…niin näin tuossa ohessa väitetään, tämä väite esillä Venäjän suurlähetystön toimesta kuvine kaikkineen oheisessa lähteessä.

Miettikää että venäläisille on opetettu lastentarhasta asti väärää tietoa historiasta, siksi nämä näkee maailman ihan erilailla kuin he jotka tietää oikean historian ja sen seuraukset ja syyt.

”World War II started on 1 Sept 1939, when Nazi Germany attacked Poland. This was preceded by Soviet attempts to form an anti-Nazi alliance in Europe, policy of appeasement of Hitler by UK and France, their Munich agreement with Hitler of 1938. This is what Western propaganda is shamefully silent about. Only when it became clear that WW2 is inevitable, the Soviet Union decided to sign the non-aggression treaty with Germany – last in Europe to do so.”

Huvittavaa on että Venäjä kertoo historian niin että Venäjä (NL) yritti sovitella Saksan, Englannin ja Ranskan välillä, he esiintyy vielä ”rauhan takaajina”. Sairasta, mutta kun pajunköyttä on syötetty jatkuvaan niin kyllä kansa sen hyväksyy.

Lähde:

https://x.com/EmbassyofRussia/status/1796567135637975297?t=KJZpDfQsUxsbRHPuQfSg6w&s=19

Todellisuus oli tälläinen:

Kuva on julkinen ja on vuodelta 1939 jossa saksalaiset ja venäläiset ovat yhdessä hyökänneet  Puolaa vastaan ja aloittivat näin ollen yhdessä toisen maailmansodan.

Lähde ohessa:

https://x.com/D4nciingQueen/status/1796830057110851677?t=0GXYOydyYq-IQ5qIi41gZg&s=19

Kun ei puhu sanaakaan totta ja se opetetaan jo imeväisikäisille niin niistä tulee kieroon kasvaneita, se tulos nähdään nyt tuossa maassa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu