Täälläkin on suoraan Venäjän agendaa toistavia ”Fennomaan kansalaisia”, porukkaa vailla päämäärää.

Tämä ”Fennomaan” sivuilta:

Fennomaa

”Fennomaa on perustettiin vapaaehtoisvoimin 16.5.2022 vastaamaan laittomaan Naton vallankaappaukseeen Suomessa luomalla patrioottista vastavoimaa. Fennomaan tavoite on tarjota suomalaisille silta moninapaiseen maailmaan vahvalla tietosuojalla. Toiminta on keskeytetty huhtikuussa 2023 ja Fennomaan toimintaedellytyksiä järjestellään uudestaan.”

Niin, kuten siinä lukee…tämä ”Fennomaa järjestelee toimintaedellytyksiä uudestaan.” Todellisuushan on että hommaa pyörittävä Janus Putkonen ja Kosti Heiskanen sekoili keskenään, yrittivät mm järjestää jotain matkoja Venäjälle vuoden 2022 jälkeen. Luultavasti jompi kumpi näistä ”sankareista” varasti jo maksetut matkarahat ja ryyppäsivät ne pois tai jotain sinne päin.
Janus Putkonen kertoi että Kosti Heiskanen on kavaltanut Fennomaan rahat ja varastanut ennakkomaksut. Siis perzaukisia sekoilijoita, ”sopivia idiootteja” Venäjän käyttöön propagandassa. Sekä todellisuus on se että nämä muutamalla sadalla kuussa Venäjän puolella toimeentulevat ”toverit” elää kädestä suuhun ja ainut väline mitä ne käyttää on netti ja sinne laitettava maskirovka.

 

Tässä päästään tähän tosiasiaan jota nähdään täällä Suomessa tapahtuvan ja toiminta näillä on todella, todella surkeaa:

Suomessa eräät ”vapauden puolesta!” jankaavat pienpuolueet on suoraan kytköksissä tähän Januksen pyörittämään todella onnettomaan ”Fennomaa” fiaskoon. Näillä kuten muilla ”samanmielisillä” on tapana jakaa MV-lehden ”uutisointia” vaikka ihan yleisesti kaikki tietää kaiken olevan ihan fuulaa mutta nämä vain tätä toitottaa. Kerran kun noihin piireihin menee / joutuu niin tietää että häntä seuraa muukin kuin joulupukki mm verkon välityksellä…

 

Tässä nyt tälläinen avaus, sillä näillä chaiteilla on kyseisiä ”tovereita” aika reilusti äänessä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu