Tällä vauhdilla tänne lappaa noin 36 500 🇷🇺 järjestämää ”oleskelijaa”

Venäjän valtion masinoima ”pakolaisten aalto” Suomea kohti nousee määrällisesti huikeaa vauhtia. Määrät alkavat nousta ja  Venäjällä on tiedossa että meidän päässä vastaanottolaitokset on valmiina ja linja-autot odottavat ”oleskelijoita” joita Venäjän FSB ohjaa kohti Suomen rajaa, eli toimivat sovittuja sopimuksia vastaan jossa on sovittu että kolmansista maista ei ilman papereita Venäjän rajalle pääse ja siitä läpi kohti Suomea, kuten ei omasta maastakaan ilman tarvittavia matkustusasiakirjoja porukkaa tänne ohjata kuten mekään emme ohjaa  Venäjälle.

Tässä nähdään että Venäjä pyyhkii takapuolen kaikille sopimuksille, sopimuksia näiden kanssa ei voi tehdä.

FSB:n masinoima operaatio jossa ”pakolaisvirtoja” ohjataan juuri Suomeen nostaa nyt  vauhtiaan.

Edelleen hallituksemme on vain puheasteella ja kahvitellaan, perustellaanko kohta  työryhmiä? mietitäänkö myös juurisyitä? ja muuta roskaa kuten viime hallituskin duunasi, sekä palkataanko vaikka kalliita apulaisia selvittämään asiaa? Ja mikä tärkeintä  kysytäänkö apua Brysselistä? tai YK:ltä ja tähän prosessiin saataisiin menemään aikaa kuukausia.

Nyt KOK ja PS vetoinen hallitus voisi näyttää kerrankin jotain konkreettista jolla Venäjän hybridivaikuttamista ei todellakaan sallita. Laskuri käy, milloin tämä toteutuu,,,,?

Eli eilen oli tullut lisää 55 ”oleskelijaa”. Lähinnä hyväkuntoisia miehiä mm Irakista ja Somaliasta. Venäjä on näille aivan turvallinen maa. Huom, tänä aamuna pelkästään on tullut 46 ”oleskelijaa” lisää, eli sen meinaa että tämän  päivän saldo alkaa olla tätä vauhtia noin 100 lisää.

Lähde:

”Turvapaikanhakijoiden määrä itärajalla kasvaa – tänään heitä on saapunut 46 henkeä

Edessä on rajaturvallisuuden häiriötilanne, toteaa Kaakkois-Suomen rajavartioston apulaiskomentaja.”

Lähde:

https://yle.fi/a/74-20060301

365 x 55 = 20075. Tai jos se on noin 100 lisää/päivä niin se on jo noin 36 500 vuodessa, eli todellisuudessa määrien noustessa saadaan vaikka satojatuhansia lisää/ vuosi.

Näitä on arviolta Venäjällä ”oleskelemassa” noin 11 miljoonaa + ne jotka ohjataan mm Lähi-Idästä tänne ja nämä maksaa kalliin matkan koska Suomi on mainostettu kuulemma mukavampana maana,  minusta kun se ei ole mikään peruste kertoa olevansa sitten esim ”vainottu tai pakolainen” jotta pääsee vain jonnekin missä on mukavampaa. Samasta puhui eilen A-Studiossa Mari Rantanen (PS) Sisäministeri.

Se on kuulkaas iso bisnes tämän takana jossa moni välikäsi tekee hyvän tilin ja tulijoille ei ole ainakaan omat rahat lopussa.

”IS tavoitti tiistaina Nuijamaan raja-asemalta Irakista kotoisin olevan 22-vuotiaan Alin, joka kertoi tulleensa Suomeen tilausautolla. Hän oli ensin lentänyt Moskovaan, josta hän oli ajanut Pietariin ja sieltä Nuijamaan rajanylitys­paikalle.”

Lähde:

Tahti kiihtymässä: Näin monta turvapaikanhakijaa saapunut kuluvan vuorokauden aikana
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009992134.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu