Tämä farssi itärajalla vain jatkuu ja jatkuu…

”Tulli on löytänyt Venäjälle matkustavilta henkilöiltä tavaroita, jotka voivat edistää Venäjän teollisia ja sotilaallisia valmiuksia. Tullin tiedotteen mukaan niihin lukeutuu esimerkiksi merenkulussa käytettäviä apuvälineitä. Löydöt tehtiin, kun Tulli valvoi vahvistetusti Venäjälle matkustavia henkilöitä 22.–26. heinäkuuta Vaalimaan, Nuijamaan, Imatran ja Niiralan rajanylityspaikoilla.” (IS 3.8.2022)

Näin kirjoitin 30.6.2022:

Niin, mitäs Suomessa tapahtuu. Ei varmaan mitään syytä huolestua koska tuntuu että nämä venäläiset on muutenkin niin ”rehellisiä” kuten IS kirjoituksesta huomataan. Eli se osa mikä tekee vielä muuta myyräntyötä juuri tälläkin hetkellä Suomessa ei edes ole seurannan alaisena koska raja idässä on auki joka toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset tyypit,,,

Meillähän ei näytetä uskovan että olisi nyt hyvä varautua kaikkein pahimpaan, vaan jostain kumman syystä venäläiset saa jatkaa keskellä päivänvaloa touhujaan Suomessa. Katsotaan kuinka käy, kuten kirjoitin jo aiemmassa blogissani käyvän…?

Sekä tälläisen blogin kirjoitin 8.4.2022…kaikki on mahdollista, ihan kaikki, varsinkin kun raja vuotaa. Tämä on vain scenario siitä mitä voisi olla, hyvin helposti. Tiedä häntä…?

Kuva

 

 

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu