Tänään luvassa super jännittävä F-1 kisa!

Kausi 2023 alkaa Bahrainissa ja isoin yllätys on Aston Martinille siirtynyt Fernando Alonso (41 v), lajin nestori joka taistelee jopa voitosta Red Bullin  Max Verstappenia (25 v) vastaan.

Alonso on tullut F-1 lajiin vuonna 2001. Kaksoistornit oli vielä New Yorkissa olemassa ja Mika Häkkinen (McLaren) ajoi vielä Formuloita Alonson ajaessa vasta  rookie kauttaan Minardilla. Aika lentää siivillä, tässä sen huomaa.

Valtteri Bottaksen 12. lähtöruutu aika-ajoissa on mahdollisuus, eli pisteille pitäisi päästä. Bahrainin radalla voi tapahtua tänään mitä hyvänsä sillä mukana on myös monta rookie kuljettajaa ja he voi sekoittaa pakkaa turva-auton merkeissä, kolarit on mahdollisia…

Tulossa jännä kilpailu. Fernando Alonsoa kannattaa seurata, Aston Martinin F-1 autosta on uusittu 95% versus viime vuoden autoon, se on mullistavaa, muut tallit ei näin paljon ole uudistuksia tehneet…startti ratkaisee nyt paljon.

Eikä pidä unohtaa että Ferrarin Charles Leclerc ei ajanut viimeistä nopeaa kierrosta pehmeillä renkailla, säästi sen sarjan.  Eli hänellä on täysin uudet renkaat starttiin…

Odotan innolla kilpailua 👍

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu