Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Blogien lukukertoja näyttävä ominaisuus on poistettu käytöstä korjauksen ajaksi. Pahoittelemme häiriötä.

Tänään Trump tapaa Orbanin joka välittää Putinin viestin sekä edelleen republikaanit estää Ukrainan avun.

 

On selvää koska Putinilla on pyrkimys olla ajoissa liikenteessä koskien Yhdysvaltojen vaaleja ja hän ei voi lennellä pitkin planeettaa niin laittaa yhden juoksupojistaan eli lyllertävän Orbanin viemään käskyjä Trumpille ja tässä valmistaudutaan vaaleihin.

Siinä asiassa auttaa täysin Trump.

Tänään Trump tapaa Mar-a-lagossa diktaattori Orbanin jota Trump on monesti kehunut kuten muitakin diktaattoreita. Orbanilla on Trumpille käskykirje kuinka toimia.

Siinä sanellaan jo valmiiksi Putinin määrittämät ”rauhan ehdot” Ukrainalle jos ja kun Trump presidentiksi valitaan. Trump on pelkkä juoksupoika.

 

”UNKARIN pääministeri Viktor Orban on Yhdysvalloissa vierailulla, jossa on herättänyt huomiota, ketä hän ei tapaa: presidentti Joe Bidenin hallinnon edustajia.

Tämä on poikkeuksellista EU- ja Nato-maan johtajalle Yhdysvalloissa.

Sen sijaan Orban tapaa paluuta presidentiksi yrittävän Donald Trumpin perjantaina tämän Mar-a-Lago-kartanossa Floridassa. Torstaina Orban otti osaa konservatiivisen Heritage Foundation -ajatushautomon paneelikeskusteluun.

TRUMPIN kanssa Orban aikoo keskustella sodan lopettamisesta Ukrainassa, kertoi Unkarin ulkoministeri Peter Szijjarto uutistoimisto Bloombergin mukaan.”

Lähde:

Unkarin Orban tapaa Trumpin Floridassa ja syöttänee tälle Putinin viestiä
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010279699.html

Sekä tämmöinen havainto presidentti Bidenin puheesta. Edelleen hän patistaa lähinnä republikaaneja hyväksymään tuen Ukrainalle sekä yrittää edelleen painottaa että sota ei siihen pysähdy jos Venäjää ei nyt kammeta pois Ukrainasta.

Niinhän se oli toisen maailmansodan aikana että samaan aikaan kun Hitler kävi sotaansa Euroopassa niin Yhdysvalloissa oli mm Natsi-järjestöjä ja Natsien puolesta puhujia kuten nyt Putinin puolesta puhujia. Taitaa olla niin että Yhdysvallat tarvitsee iskun omalle maaperälleen niin sitten vasta herätään kunnolla.

Edelleen Trumpin MAGA-porukka ja republikaanit estää tuen Ukrainaan.

Jää tämäkin kirjoitus tänne ja voin palata asiaan kun ja jos käy kuten veikkaan…

Lähde: Jurgen Nauditt, X-sivusto, julkinen:

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (28)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
  • SeppoPajunen
   Vastaus kommenttiin: #4094902

   Orban pelaa ”nelinpeliä”, EU:n, Putinin ja Trumpin kanssa ja nostaa pelipalkkiot EU:lta.
   – Koin myötähäpeää kun hän ylimielisen röyhkeästi ”siirteli” Ruotsin pääministeriä kuvaustilanteessa ja tais katsella kättelyssäkin ”toisaalle…?”

   Ilmoita asiaton viesti

 1. TuomoKokko
  Tuomo Kokko #4094909

  Mikä sai Orbanin puoltamaan Suomea ja Ruotsia Natoon? Kuinka monella tuolilla se ukko kykenee samaan aikaan istumaan?

  Ilmoita asiaton viesti

  • Marko Suutari
   Marko Suutari #4094923 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #4094909

   En ymmärrä miten tämmöinen sikaniska on valittu tuohon hommaan. Mutta hyvin nuolee Putinin saappaat ja toimii kuriirina.

   Tässä pitää huomata se että kun Trump saa kirjeen fyysisesti Putinilta Orbanin välityksellä ei kukaan pääse sen sisältöä lukemaan kuin vain Trump…ei jää mitään jälkiä siitä sisällöstä…

   Samahan se oli 2018 Suomessa kun Putin ja Trump keskusteli vain tulkin kesken huoneessa jossa ei ollut normi protokollan henkilöitä mukana…siitäkään ei jäänyt mitään jälkeä mistä puhuttiin.

   Siitä tässä:
   ”Yhdysvalloissa demokraatit ovat pyytäneet Valkoiselta talolta yksityiskohtaisia tietoja presidentti Donald Trumpin keskusteluista Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa, kertoo CNN.

   Demokraattipuoluetta edustavat edustajainhuoneen tiedustelu-, ulkoasiain- ja oikeuskomiteoiden demokraattipuheenjohtajat Adam Schiff, Eliot Engel ja Elijah Cummings vaativat maanantaina Valkoisen talon virkaatekevälle kansliapäällikölle Mick Mulvaneylle lähettämässään kirjeessä tietoja Trumpin ja Putinin keskusteluista. He vaativat saada nähtäväkseen henkilökohtaisiin tapaamisiin ja puheluihin liittyvät asiakirjat. Tietopyyntö koskee CNN:n mukaan myös tulkkeja, jotka osallistuivat Trumpin ja Putinin välisiin keskusteluihin.”

   Lähde:
   https://www.satakunnankansa.fi/maailma/art-2000007108906.html

   Siitä keskustelusta ei saanut republikaanit eikä demokraatit mitään tallennetta. Edelleenkään ei tiedetä mistä silloin sovittiin Trumpin ja Putinin kesken, saneliko Putin silloin jotain…? Ei voi tietää mutta ei tälläistä aiemmin ole ollut, keskustelut on jääneet aina tiedustelupuolen instanssille. Ei sillä kertaa, se ei ole sattumaa…

   Elämme aikaa jossa autokratia voittaa demokratian.

   Ilmoita asiaton viesti

   • PiviKopsa
    Päivi Kopsa #4095601
    Vastaus kommenttiin: #4094923

    No ei kyllä ole mikään ihme, kun ajattelee, mitä pelkällä lauseiden lopun leikkaamisella ja muulla 10 vuotiaan moraalilla tehdyillä juridiikan tasolle nostetulla konnuudella on kaikista Trumpin aiemmista lausumista ja puheluista tehty häntä vastaan, että tahtoo pitää nämä tahallaan väärinymmärtäjät pois-kuuntelemasta yhtään mitään kenenkään ulkomaalaisen kanssa.

    Ilmoita asiaton viesti

 2. jockerantanen
  Jocke Rantanen #4094914

  Kysytään nyt kuitenkin että mikä oli Trumpin, tai myös on, suurin saavutus koskien Eurooppaa?

  Mahdollisesti voisiko se olla se että Trump sai Euroopan parantamaan puolustuskykyään?

  Ilmoita asiaton viesti

  • Marko Suutari
   Marko Suutari #4094927 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #4094914

   Uhkaus ei ole tapa toimia.

   Se on totta että Euroopan NATO-maat varsinkin juuri Ranska ja Saksa on elänyt Yhdysvaltojen siivellä kylmän sodan jälkeen.

   Olet varmaan huomannut että moni pienempi maa on asiansa hoitanut.

   Minä katsoisin nyt tulevaisuuteen, millainen NATO on tulevaisuudessa.

   Sekä se pahin scenaario jos toteutuu että Putinin sylikoira saa vallan Yhdysvalloissa…mitä Yhdysvallat Trumpin vallassa tekee…

   Ilmoita asiaton viesti

 3. Tatu Tyni
  Tatu Tyni #4094940

  ”Diktaattorien” Orban, Putin ja Trump ollessa vallassa maailmassa soditaan huomattavasti vähemmän. Ukrainaankin syntyisi nopeasti rauha. Mutta tämähän ei sotahulluille käy, heille sodat loppuvat vain sotimalla, ei rauhaa tekemällä.

  Ilmoita asiaton viesti

 4. tapani-lahnakoski

  Jos demarit eivät suostu muurin rakentamiseen tietylle rajalle, reput eivät anna rahaa Ukrainalle. Mitähän olisi tehtävissä?

  Ilmoita asiaton viesti

  • pasikarhunen9
   Pasi Karhunen #4095043
   Vastaus kommenttiin: #4095025

   Demokraatithan ovat jo suostuneet muurin rakentamiseen ja muihinkin suuriin muutoksiin, mutta Trumputin pisti stopin. Mitähän olisi tehtävissä?

   Ilmoita asiaton viesti

     • SeppoPajunen
      Vastaus kommenttiin: #4095135

      Tosi-Tv-ja kiinteistömogulina pistää sanojensa mukaan STOPIN Putinin hyökkäyssodallekin vuorokaudessa valtaan päästyään!
      – Säästää USA:n avustusmiljardit ja Putinin sota-biljoonat ruplat kansan elinolojen kohentamiseen ja sotakorvausten maksamiseen.
      Järjestää ehkä tarvittaessa kaverilleen turva-ja suojapaikankin, jos kiittämätön kansa oikein pahaksi ”tsaariaan” kohtaan Venäjällä äityy…?

      Ilmoita asiaton viesti

    • pasikarhunen9
     Pasi Karhunen #4095446
     Vastaus kommenttiin: #4095105

     Näinkö on käynyt?

     Kyllä, republikaanit asettivat viime vuonna ehdoksi Ukrainan tukemiselle tiukemman rajasääntelyn, ja sen he myös saivat.

     Demokraatit ja republikaanit valmistelivat yhdessä lakiesityksen joka antaisi mm. rahoitusta muurin rakentamiseen, uusien rajavartioiden palkkaamiseen ja antaisi myös mahdollisuuden rajojen sulkemiseen kokonaan siirtolaisilta.

     Sitten kun lakiesitys oli valmis, republikaanit olivatkin muuttaneet mieltään, koska Trumputin käski tehdä niin.

     Ilmoita asiaton viesti

      • pasikarhunen9
       Pasi Karhunen #4095763
       Vastaus kommenttiin: #4095613

       Oon. On täysin 100% vedenpitävä fakta että republikaanit torjuivat puolueiden yhteistyössä valmisteleman (bi-partisan) lakiesityksen senaatissa (HUOM! Ennen kuin edes olivat lukeneet ko. esitystä!!!), ja edustajainhuoneen puhemies Mike Johnson sanoi että esitystä ei oteta käsittelyyn vaikka se menisi senaatissa läpi. Eikä myöskään Ukrainan tukipakettia, vaikka se tuotaisiin käsittelyyn erikseen. Johnson myönsi julkisesti (vahingossa) että Trumputin antoi käskyn torpata rajaturvallisuutta ja Ukrainan tukea koskevat lakiesitykset. Senaatti hyväksyi 13. helmikuuta 95 miljardin taalan tukipaketin Ukrainalle, Israelille ja Taiwanille, mutta se tuskin menee läpi edustajainhuoneessa.

       Ilmoita asiaton viesti

 5. toivo taipale

  Unohtuiko teiltä viisailta Kiina?

  Ilmoita asiaton viesti