Taxi tappelemalla, tai ei taksia koska matka liian lyhyt, tähän on tultu!

Muutkin kuin PS on samaa mieltä uudesta ”Lähi-Idästä” keskellä Suomen pääkaupunkia

Lukekaapa siitä, ei juuri kiinnostaisi kyytiä moisesta paikasta ottaa…Jungner ei ole PS jäsen tai samaa mieltä heidän kanssaan, on samaa mieltä kuin PS koska näki itse omin silmin arabien touhun tuolla,  on juuri sitä mieltä mitä on moni muukin. Rasisti korttia ei voi heittää kukaan tällä palstalla.

Mikael Jungner otti ensimmäistä kertaa taksin Helsingin rautatie­aseman edestä ja äimistyi: ”Sinne voisi laittaa varoitus­kyltin” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007802808.html

”Kuntavaaleissa Liike Nytin ehdokkaaksi asettuva Jungner kertoi kokemuksestaan Twitterissä, jossa se viritti innostuneen keskustelun.

Aihe ei ole uusi. Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra on verrannut Helsingin rautatieaseman taksitolppaa aiemmin muun muassa Lähi-idän toriin.” (IS)

Niin, onneksi elämme vielä sananvapaudessa, onneksi muutkin kertoo missä mennään oikeasti. Minä kannatan ulkomaista työvoimaa Suomeen kun ensin omat on työllistetty,,,EU alueen sisällä on eurooppalaisia työttömänä melkein 30 miljoonaa, siellä olisi osaajia tuoda perheineen Suomeen, ei niitä tarvitse lentokoneilla tuoda Lähi-idästä.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu